ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι μάσκες έπεσαν! Ο Άρης ενωμένος απέναντι σε “συμμαχία”, διαπλοκή, αλλά και πολιτικούς σαλτιμπάγκους!

Ο Άρης έκανε το λάθος να… μεγαλώσει, να κάνει καλή ομάδα, να πρωταγωνιστεί στο γήπεδο και να τους έχει όλους όσοι είναι στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων… Γραμμένους. Κι αυτό ενοχλεί.

Πέρσι με την έναρξη του 2020 ο Άρης βρέθηκε στην δίνη των ban, δέχθηκε πολλές τρικλοποδιές, αλλά έμεινε όρθιος στα πόδια του, με τον κόσμο ενωμένο και τον Καρυπίδη να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η ιστορία επαναλήφθηκε και φέτος. Με την έλευση του 2021, ο Άρης η ομάδα που κέρδισε την αναγνώριση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων, με το ποδόσφαιρο και τις εμφανίσεις της, είναι πλέον στο στόχαστρο ενός ανοιχτού πολέμου. Από όλα έχει ο μπαχτσές: από ΚΕΔ, διαιτητές, αρχιδιαιτητές, μέχρι το φαινόμενο να “ανασταίνονται” παλιές οφειλές, να “ευαισθητοποιούνται” με προσχηματικό και υποκριτικό τρόπο “πρόθυμοι” πολιτικοί, έχοντας φύσικα όλοι τους έναν μηχανισμό προπαγάνδας στο πλευρό τους “δια πάσαν χρήσιν”.

Είπαμε είναι όλα αυτά γνωστά. Τα φαινόμενα Βάτσιου, Μανούχου, Τσαγκαράκη, Ευαγγέλου κ.α. οι κρίσεις Κλάτενμπεργκ, οι ορισμοί-πρόκληση, αλλά και τα ξαφνικά φιρμάνια από νοσταλγούς (!) των επιτυχιών του Άρη και του λαού του (sic), συνθέτουν την “σκηνή του εγκλήματος” που επιχειρείται σε βάρος του Άρη, καταπατώντας ηθικές αξίες και θεμιτούς όρους.

Σε μια χώρα, όπου περνούν νύχτα τροπολογίες, όπου κουκουλώνονται πολυϊδιοκτησίες, κάνουν πάρτι δωρεές γηπέδων, αγορές διαρκείας από το κράτος, κρατικές διαφημίσεις εκατομμυρίων, εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ, πετρελαίου, πάγωμα χρεών, άνοιγμα τραπεζών Κυριακή βράδυ και άλλων πολλών γνωστών επεισοδίων της διαπλοκής δεκαετιών, τα όρια της ηθικής και της αξιοπρέπειας έχουν καταρριφθεί.

Την ώρα που δίνονται πέναλτι και γκολ αλά καρτ, ξηλώνονται έδρες ομάδων από δήθεν καιρικές προβλέψεις, τα φιλικά ματς και τα πρόθυμα… πέναλτι φουντώνουν, κάποιοι θέλουν να παρουσιαστούν άγιοι και να στοχοποιήσουν με το φτωχό (;) τους το μυαλό τον Άρη. 

Το είχαμε πει και πρόσφατα. Ο Άρης άλλαξε. Δυστυχώς για όλους όσους θέλουν την διάλυση του. Έμαθε ότι πρέπει να παραμείνει ενωμένος, να “σκοτώσει” τον “κακό του εαυτό” και την εσωστρέφεια και να υψώσει τα δικά του τείχη, απέναντι σε όλους όσους επιθυμούν να… σκορπίσει στους πέντε ανέμους. Απέναντι σε αυτούς που πιάνουν στο στόμα τους τον σύλλογο, τον λοιδορούν, τον χτυπούν κάτω από την ζώνη.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι το ωμό, κυνικό κυνήγι στο παρασκήνιο από ΕΠΟ, διαιτησία και πλέον μέσω και πολιτικών φερέφωνων, πολιτικών σαλτιμπάγκων! Τα συμφέροντα για την έξοδο στην Ευρώπη είναι μεγάλα και ο Άρης κατόρθωσε το προφανές: Οι απόλυτα διαπλεκόμενοι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός συμμαχούν για να βγάλουν εκτός τον Άρη! Όπως και το άλλο, ίσως το κυριότερο: τα αφεντικά θέλουν να καλύψουν τις αδυναμίες τους απέναντι στους “υπηκόους” τους, ταΐζοντας κουτόχορτο! 

Η κατάσταση ήταν, είναι και θα είναι μονόδρομος: Να συσπειρωθεί ο Άρης, να δώσει τη μάχη σε όλα τα μέτωπα, εναντίο όλων! Να βγουν προς τα έξω οι σφαγές και ο βρώμικος ρόλος όλων! Δύσκολο; Ναι, αλλά αναγκαίο αυτό όσο ποτέ.

To Top