Οι μέρες τελειώνουν! Ανάγκη για ρευστό και μεταγραφές, εν μέσω σεναρίων για… Ηλιάδη

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι εξόχως κρίσιμη και θα δώσει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν πρόσωπα και πράγματα στον Άρη. 

Οι επιλογές που έχει η διοίκηση είναι δύο:

1. είτε θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, ώστε να προχωρήσει στην πράξη το σχέδιο βιωσιμότητας

2. είτε θα μείνει στις… υποσχέσεις, κάτι που θα σημάνει λογικά την αρχή του τέλους για την παρουσία της στο τιμόνι της ΠΑΕ.

Η ανάγκη για ρευστό δεν χρειάζεται καν να ειπωθεί πόσο μεγάλη είναι, με τον Άρη να έχει κάνει μόλις μια μεταγραφή και από εκεί και πέρα να έχει χάσει πάνω από 20 ποδοσφαιριστές, με ένα ρόστερ που είναι τελείως άδειο.

Οι μεταγραφές επιβάλλονται, αλλά χρειάζονται χρήματα. Ήδη στην Αλκμήνης τονίζουν ότι υπάρχει μια πρώτη συμφωνία με κεντρικό μέσο, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά και σε στόπερ.

Από κει και πέρα, υπάρχουν σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τα οποία μπαίνει θέμα επιστροφής του Δημήτρη Ηλιάδη! Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το Metrosport: “ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, ενδιαφέρεται να επιστρέψει στα δρώμενα του Αρη. Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κάνει διάφορες επαφές για να ετοιμάσει την «ομάδα» του. Κι αυτός, όμως, μιλάει για Γ΄ εθνική μέσω εκκαθάρισης”.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε θα δείξει τι αποτέλεσμα θα βγάλουν οι διεργασίες των τελευταίων ημερών. Ο χρόνος τελειώνει όλα είναι ρευστά, με τη διοίκηση Στεφανίδη ρυθμιστή των εξελίξεων.

To Top