Οι Μανωλάς και Καλογεράκης μέσα από τα μάτια των (πρώην) προπονητών τους…

Το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση των Κώστα Μανωλά και Μανώλη Καλογεράκη είναι δεδομένο και εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το κάτα πόσο το “φλερτ” με τους δύο ποδοσφαιριστές οδηγήσει σε “γάμο”.

Το PRESSARIS προσπάθησε να σκιαγραφήσει τις δυνατότητες των δύο νεαρών παικτών επικοινωνώντας με τους πρώην προπονητές τους, καθώς τόσο ο Μανωλάς όσο και ο Καλογεράκης αποτελούν παρελθόν από τον Α.Ο. Χανίων και την Επισκοπή αντίστοιχα. Άλλωστε, ήταν αυτοί που τους έδωσαν φανέλα βασικού στο περσινό πρωτάθλημα και την δυνατότητα να δείξουν τις ικανότητες τους.

Σ. Μουράτ: “Σωστή νοοτροποία ποδοσφαιριστή,γαλουχημένος σε ποδοσφαιρική οικογένεια”

Ο μέχρι πρότινος προπονητής των Α.Ο Χανίων (αντικαταστάθηκε από τον Σούλη Παπαδόπουλο), Σεροπιάν Μουράτ και νυν του Παναιγιάλειου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μανωλά, εξηγώντας γιατί ο νεαρός αμυντικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στην εξαιρετική περσινή πορεία.

“Πρόκεται για ένα παιδί γρήγορο, τακτικά εξαιρετικό και με καλή ανασταλτική λειτουργία. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα το ανέβασμα του στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είναι τυχαίο πως αν και αριστερό μπακ όλη τη χρονιά πέρσι, κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές στο πρωτάθλημα”, τόνισε αρχικά για να ολοκληρώσει:

Πέρσι διέπρεξε. Παρότι πρώτη του χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού και να είναι πρωταγωνιστής. Στα δύσκολα παιχνίδια ήταν παρών με τις εμφανίσεις αλλά και με τα τέρματα του. Προέρχεται από μία οικογένεια ποδοσφαιρική. Όταν έχεις πατέρα τον Στέλιο Μανωλά δεν γίνεται να μην είσαι γαλουχημένος ποδοσφαιρικά.Του λείπουν οι εμπειρίες γιατί είναι ένα πολύ νέο παιδί, ωστόσο είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον Άρη”.

Κ. Ανυφαντάκης: “Κυρίαρχος στην περιοχή του”

Όταν ανέλαβε προπονητής της Επισκοπής στη θέση του Γιώτη Σταματόπουλου το καλοκαίρι του 2013, μέσα στις πρώτες κινήσεις του Κώστα Ανυφαντάκη ήταν η καθιέρωση του Μανώλη Καλογερόπουλου στα γκολπόστ της ομάδας. Ο νυν τεχνικός της Επισκοπής αναλύει στο PRESSARIS τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στοιχεία του 21χρονου τερματοφύλακα.

“Η φετινή του χρονιά ήταν εξαιρετική. Αν και νεαρός σε ηλικία, μόλις 22 ετών, κατάφερε να αντεπεξέλθει στις δυνατότητες της Φούτμπολ Λιγκ. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που μπορεί να μην διαθέτει το ύψος αλλά είναι κυρίαρχος μέσα στην περιοχή του. Αλτικότητα και δύναμη στα υπέρ του στοιχεία αλλά και καθοδήγηση της άμυνας παρότι στερείται πολλών εμπειριών”, τόνισε αρχικά για να σημειώσει στη συνέχεια τις “αδυναμίες” του:

“Σίγουρα δεν είναι τόσο καλός με την μπάλα στα πόδια. Στερείται έως ένα βαθμό την άνεση αυτή αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί μόλις 22 χρονών και πέρσι ήταν η πρώτη του “γεμάτη” από συμμετοχές χρονιά. Μέσω του Άρη θα έχει την δυνατότητα να καλύψει αυτές τις αδυναμίες δουλεύοντας σε αυτούς τους τομείς. Ο Άρης είναι απαιτητική ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία. Αν προσέξει και δουλέψει πολύ ο Μανώλης θα καταφέρει να καθιερωθεί”.

To Top