ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι… ματιές του Άρη στην ελληνική αγορά και τα πρώτα συμπεράσματα

Η μεταγραφική αναζήτηση του Άρη έχει επικεντρωθεί προς το εξωτερικό κατά βάση προκειμένου να βρεθούν οι παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι “κιτρινόμαυροι” ωστόσο συνεχίζουν να ρίχνουν τις… ματιές τους και στην ελληνική αγορά, όπου οι ποιοτικές επιλογές είναι λίγες. Υπάρχουν παίκτες που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν τον Άρη, αλλά δεσμεύονται ακόμα με συμβόλαια.

Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, έχει θέσει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό, καθώς αν γίνει κάποια επιλογή από τις διαθέσιμες εντός συνόρων, δεν θα είναι πρώτης γραμμής. Το ίδιο και ο Σάββας Παντελίδης με τον οποίο είναι συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο διάστημα για τα μεταγραφικά.

Όλα δείχνουν πως φορ, οκτάρι, εξτρέμ και στόπερ θα έρθουν από πρωταθλήματα του εξωτερικού, καθώς δεν υπάρχουν στην Ελλάδα διαθέσιμες τέτοιες επιλογές που να προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια.

Ενδεχομένως να αποκτηθεί κάποιος από την Ελλάδα, είτε Έλληνας είτε και ξένος, προκειμένου να συμπληρώσει κάποια θέση της “κιτρινόμαυρης” ενδεκάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στην αυριανή συνάντηση των Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου-Παντελίδη θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για το ποιοι θα είναι οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας από εξωτερικό, αλλά και Ελλάδα.

 

 

To Top