Οι… «μεγάλοι» κέρδισαν στο διπλό (5-2)

Με νικητές τους παίκτες της Κ-20, με σκορ 5-2, έληξε το σημερινό οικογενειακό διπλό με την Κ-17, στο οποίο από πλευράς «μεγάλων» αγωνίστηκαν όσοι παίκτες δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη πλευρά, οι ποδοσφαιριστές της Κ-17 είχαν την ευκαιρία να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με δεδομένο ότι το Σαββατοκύριακο είχαν ρεπό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή, μετά την ήττα από το «τριφύλλι» επιθυμούν να γυρίσουν για άλλη μια φορά σελίδα και να κυνηγήσουν το πολυπόθητο «τρίποντο» το προσεχές Σάββατο στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20. Από την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες θα απουσιάσει ο Σάκης Κανούλας που συμπλήρωσε κάρτες, καθώς και οι τραυματίες Τοπούζης, Καράδαης και Παναγάκης.

Όσον αφορά στην Κ-17, ο Τάσος Θέος προετοιμάζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Κέρκυρα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου. Από την αναμέτρηση κόντρα στους Φαίακες θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Παναγιώτης Βαλαής που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, αλλά και οι τραυματίες Χατζηβλασίου, Παπουτσής και Βαρότσης. Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή τους τίθενται εκ νέου οι Χατζηνικολάου και Ζήσης.

To Top