Ο Βαγγέλης Παυλίδης εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με τις τουρκικές Φενέρμπαχτσεκαι Μπεσίκτας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, οι δύο σύλλογοι θα μπορούσαν να καταθέσουν πρόταση ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ, συν επιπλέον μπόνους.
Παρόλα αυτά, η στάση της Μπενφίκα είναι ξεκάθαρη. Οι Πορτογάλοι δεν σκοπεύουν να μπουν σε διαπραγματεύσεις για ένα τέτοιο ποσό, καθώς θεωρούν ότι η αξία του Έλληνα επιθετικού είναι πολύ μεγαλύτερη.
Το γεγονός ότι στο παρελθόν φέρεται να απέρριψε πρόταση κοντά σε αυτά τα χρήματα δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο έχει ο Παυλίδης στα σχέδια της ομάδας και πόσο αποφασισμένη είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.
Οπως αναφέρουν στην Τουρκία, η Μπενφίκα και η Μπεσίκτας eπανέρχονται σε ένα μεταγραφικό «σενάριο σύγκρουσης», ελέω Βαγγέλη Παυλίδη. Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα της «Turkiy Gazetesi», οι «ασπρόμαυροι» φέρεται να εξετάζουν πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, συν μπόνους, για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ των «Αετών». Ωστόσο τα δεδομένα που επικαλείται η πορτογαλική «A bola» είναι διαφορετικά.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, η Μπενφίκα κοστολογεί τον Παυλίδη στα 50 εκατομμύρια ευρώ και δεν δείχνει διάθεση να τον παραχωρήσει εύκολα.
Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο CFO της Μπενφίκα, Νούνο Καταρίνο, το περασμένο καλοκαίρι είχε ήδη απορριφθεί πρόταση που ξεπερνούσε αυτό το ποσό, γεγονός που δείχνει και τη στρατηγική της ομάδας γύρω από τον Παυλίδη.



