ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι μεταγραφές αύξησαν τις επιλογές του Ερέρα…

Με περισσότερους από όσους είχε αρχικά στη διάθεσή του συνεχίζει τις προπονήσεις στο Βέρμιο, ο Πάκο Ερέρα, καθώς αυξήθηκε κατά επτά παίκτες το διαθέσιμο ρόστερ, παρότι θα υπάρξουν αλλαγές σύντομα, ειδικά από την επόμενη εβδομάδα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Με 19 παίκτες ήρθε στα 3-5 Πηγάδια, προ μίας εβδομάδας ο Πάκο Ερέρα για να ξεκινήσει την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων». Αρκετοί εξ΄αυτών, πέντε για την ακρίβεια, πιτσιρικάδες, από την Κ19 και Κ17 του συλλόγου.

Όπως φυσικά και ο υπό δοκιμή Χάρης Σταμπουλίδης αλλά και ο νεαρός Γκοτιέ Κλεμέντε που θα αγωνιστεί φέτος με την Κ20 του συλλόγου. Παράλληλα, τις επόμενες μέρες προστέθηκαν οι Ντίνος Αρβανίτης, Γιώργος Καντιμοίρης συν τους τρεις Ισπανούς που ήρθαν και προπονήθηκαν για πρώτη φορά χθες. Οι Χαβιέ Ματίγια, Άλεξ Μενέντεθ και Χουλιάν Κουέστα, ανέβασαν τον αριθμό στους 26.

Άλλη προσθήκη, όσο η ομάδα βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια δεν πρόκειται να υπάρξει. Ωστόσο, πολλά θα αλλάξουν σε κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα από σήμερα. Όταν δηλαδή η ομάδα θα μετρά αντίστροφα για την αναχώρησή της για την Ολλανδία. Ο Πάκο Ερέρα, αναμένει τα αποτελέσματα των κινήσεων που θα γίνουν από πλευράς διοίκησης για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Από την ερχόμενη Δευτέρα κι έπειτα, θα ξεκινήσουν επίσης τις προπονήσεις και οι Νικολάς Κολάσο και Ματέο Γκαρσία. Ο Καταλανός κόουτς, ευελπιστεί πως στην Ολλανδία θα μπορέσει να προχωρήσει στο μοντάρισμα της ομάδας, μέσω των φιλικών αγώνων, αλλά και των προπονήσεων.

To Top