ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι μεταγραφές που θέλει ο Παντελίδης και η αναμονή του για Σιώπη…

Ο Σάββας Παντελίδης ξεκαθάρισε χθες πως η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη θα συνεχιστεί, καθώς απομένουν ακόμα τέσσερις ή… πέντε μεταγραφές, για να κλείσει το ρόστερ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για τέσσερις συν μία μεταγραφές, εφόσον αποχωρήσει από την ομάδα ο Μανώλης Σιώπης.

Ωστόσο, δεν μίλησε για θέσεις, αν και είναι πάνω κάτω γνωστές το που θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, ο 54χρονος κόουτς.

Έχει ζητήσει έναν εξτρέμ, έναν κεντρικό αμυντικό, ένα αριστερό μπακ και μία ακόμα εναλλακτική στη μεσαία γραμμή, ανάλογα πάντα με το σύστημα που θα αποφασίσει να παίξει η ομάδα την επόμενη σεζόν. Εάν ο Άρης κάνει δεκτή την πρόταση των Τούρκων για τον Μανώλη Σιώπη, τότε θα πρέπει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, άρα πέντε μεταγραφές.

Ο προπονητής του Άρη περιμένει τις εξελίξεις με τον διεθνή Έλληνα μέσο, καθώς πρόκειται για ένα βασικό “γρανάζι” της “μηχανής” των “κιτρινόμαυρων” για την επόμενη σεζόν, επομένως κάθε διαφοροποίηση ίσως αλλάξει και τα δικά του πλάνα έως ένα βαθμό.

Το σίγουρο είναι πως ο Σάββας Παντελίδης θέλει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον αντικαταστάτη του προκειμένου να δουλέψει μαζί του το μεσοδιάστημα μέχρι το πρώτο  ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, στις 25 Ιουλίου με την ΑΕΛ Λεμεσού.

 

To Top