Οι μικροί του Άρη… σκοράρουν!

Για ένα ακόμη Σάββατο, η ομάδα του Αρη στο προπαιδικό 11X11 (γενν. 2000), στο πλαίσιο του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, παρέμεινε αήττητη, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΑΕ Ρετζικίου με 1-0.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Πεύκων και κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος λάσπες.

Πάντως, οι «κίτρινοι» ήλεγχαν τον ρυθμό καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας τελικά τη νίκη, χάρη σε γκολ του Κοντοπούλη στο 50′.
ΑΡΗΣ (Κοντοθεοδώρου-Δήμου): Βλαχούδης, Δούρος, Δημακάκος, Αξινιάρης, Γκιάτας, Κρούσαρλης, Σαλίφογλου (Γεωργιάδης), Κοντοπούλης, Μπαλικτσής, Χατζηγεωργιάδης (Γιτσόπουλος), Μανάβης (Πεικίδης).

Γερμανική Ακαδημία-ΑΡΗΣ 0-6

Στο άλλο παιχνίδι του προπαιδικού τμήματος 11Χ11 (γενν. 2000), το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ, η ομάδα του ΑΡΗ κυριάρχησε σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησε με 6-0 της Γερμανικής Ακαδημίας. Σκόρερ για τους «κίτρινους» ήταν οι Δεληζάνος, Προύντσης και Κασμερίδης.
ΑΡΗΣ (Κοντοθεοδώρου-Δήμου): Σειδόγλου, Σωτηριάδης, Νταλός, Ιωαννίδης, Κασμερίδης, Γιατισάκης, Προύντσης, Χατζηφωτιάδης, Νεοφυτίδης, Ζωγράφος, Οικονόμου.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ:

Τμήμα παίδων ΄98: Εθνικός Πυλαίας (2)-ΑΡΗΣ 0-2

Τμήμα προπαιδικό (9Χ9): ΑΡΗΣ 02-Μπέμπηδες 0-4

Τμήμα προπαιδικό (9Χ9): ΠΑΟΚ 02-ΑΡΗΣ 01 0-2, ΑΡΗΣ 02-ΠΑΟΚ 02 2-1

Τμήμα παίδων ΄99: ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 2-1

Τμήμα τζούνιορ: Μαλακοπή-ΑΡΗΣ 1-10

Τμήμα προτζούνιορ: ΑΡΗΣ-Μαλακοπή 35-1, ΑΡΗΣ 01-Μπέμπηδες 3-4

To Top