Οι Μπακς έκαναν το 3-1, αλλά “η δουλειά δεν τελείωσε” για τον Αντετοκούνμπο

Εντυπωσιακοί ήταν οι Μπακς στην τέταρτη αναμέτρησή τους κόντρα στους Μπουλς για τον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής. Τα «ελάφια» παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ επικράτησαν στο «Γιουνάιτεντ Σέντερ» των «ταύρων» με 119-95 και πήραν προβάδισμα με 3-1 στις νίκες. Πλέον οι Μπακς χρειάζονται μόλις μια νίκη, προκειμένου να προκριθούν στα ημιτελικά της Ανατολής, με το επόμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/4) στο “Fiserv Forum” του Μιλγουόκι.

Κορυφαίος των νικητών ήταν και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους (10/19 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 9/12 βολές), 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Γκρέισον Άλεν που έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoffs με 27 πόντους (6/7 τρίποντα), ενώ 26 πόντους (5/8 τρίποντα) είχε ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Για τους γηπεδούχους ο Ζακ ΛαΒίν είχε 24 πόντους και 13 ασίστ, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν πρόσθεσε 23 πόντους και ο Πάτρικ Γουίλιαμς είχε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση:

«Πιστεύω ότι σίγουρα περνάμε καλά. Προφανώς το αποτέλεσμα είναι καλό και όλοι είναι χαρούμενοι. Ο τρόπος που παίζουμε όμως και στις δύο πλευρές του παρκέ είναι διασκεδαστικός. Παίζουμε με μεγάλη ένταση», πρόσθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους (10/19 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 9/12 βολές), 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

«Προφανώς όταν έχεις δυσκολίες, αυτό σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις ένα παιχνίδι για να συμβεί αυτό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είτε τα παρατάς, είτε βρίσκεις άλλον τρόπο να επηρεάσεις το παιχνίδι και να εμφανιστείς πιο δυνατός. Αυτό κάναμε, αλλά η δουλειά δεν τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα μας και ελπίζω να κάνουμε την δουλειά μας.»

To Top