ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Μπακς δεν αφήνουν τον Αντετοκούνμπο να παίξει στο Προ-Ολυμπιακό

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν θέλουν να αφήσουν να τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγωνιστεί με την Εθνική τούτο το καλοκαίρι, όμως οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Ο Ελληνας γκαρντ-φόργουορντ επιθυμεί διακαώς να φορέσει την γαλανόλευκη, αλλά δεν πρόκειται να πάει και… κόντρα σε όλα.

Ο Αντετοκούνμπο θα συναντηθεί την Πέμπτη (09/06) με τους Μπακς και από κοινού θα λάβουν την απόφασή. Το Μιλγουόκι ετοιμάζεται να δώσει πολυετές συμβόλαιο στον Γιάννη και γι αυτό θέλει να μείνει εκεί για να κάνει προπονήσεις, από την άλλη ο Ελληνας έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Προολυμπιακό του Τορίνο (και στους Ολυμπιακούς του Ρίο αν και εφόσον έλθει η πρόκριση).

Ο Τζέισον Κιντ έχει ήδη συζητήσει με τον Αντετοκούνμπο, αλλά πρόκειται για κάτι που ξεπερνάει τους προπονητές. Οπως και έχει είναι ένα σοβαρό ζήτημα, που θα κρίνει εν πολλοίς και την σύνθεση της Εθνικής στο Τορίνο. Ο Φώτης Κατσικάρης περιμένει την απάντηση του 22χρονου για να ανακοινώσει και τις δικές του κλήσεις, ελπίζοντας να πει το “ναι” το Μιλγουόκι. Διότι αλλιώς θα είναι η ομάδα με τον Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή της και αλλιώς δίχως τον ΝΒΑερ της.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top