Οι Μπακς δεσμεύτηκαν στον Αντετοκούνμπο ότι θα ενισχυθούν

Τρεις ώρες διήρκησε το ραντεβού του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον συνιδιοκτήτη τον Μιλγουόκι Μπακς, με τον Μαρκ Λάσρι να τονίζει στον Greek Freak πως υπάρχει πρόθεση να ξεπεράσει η ομάδα το salary cap προκειμένου να δημιουργήσει γύρω του το κατάλληλο supporting cast.

Tο ραντεβού που έκανε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάσρι, καταγράφηκε εδώ και τρεις ημέρες. Μόλις σήμερα, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, διέρρευσαν όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφορικά με κάποια από τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι.

Είναι ξεκάθαρο πως η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε με σκοπό να αποτυπωθεί επί χάρτου το πλάνο των Ελαφιών για την επόμενη μέρα της ομάδας, μετά τη φετινή αποτυχία και τον αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ. Όπως αποκάλυψε ο Έντριαν Βοϊναρόφσκι, οι δυο τους τα έλεγαν επί τρεις ώρες, με τον Μαρκ Λάσρι να εξηγεί αναλυτικά όσα σκέφτεται για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μέλλον του στο Μιλγουόκι.

Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κορυφαίος δημοσιογράφος του ΝΒΑ, στον Greek Freak δόθηκε η διαβεβαίωση πως υπάρχει η πρόθεση να υπερβούν οι Μιλγουόκι Μπακς το όριο του salary cap για να βάλουν δίπλα του τα κατάλληλα υλικά. Ούτε ο φόρος πολυτελείας απασχολεί ιδιαίτερα τους διοικούντες τον σύλλογο, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να διασφαλίσουν αφενός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα… το κουνήσει από το Fiserv Forum αφετέρου πως θα έχει το supporting cast που χρειάζεται για να οδηγήσει τα Ελάφια στην κατάκτηση ενός δαχτυλιδιού.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει την επόμενη σεζόν (2020/21) στο τελευταίο έτος του υπάρχοντος συμβολαίου του (θα εισπράξει 25.528.090 δολάρια), πριν υπογράψει τη super max επέκταση που θα του προσφέρει το Μιλγουόκι.

To Top