ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι νέοι (Σιώπης, Βίτορ, Μαρτίνες) ήταν ωραίοι, αλλά ο παλιός (Ναζλίδης) είναι αλλιώς (0-3)!

Οι νέοι (Σιώπης, Μαρτίνες, Βίτορ) ήταν ωραίοι, αλλά ο παλιός (Ναζλίδης) είναι αλλιώς! Ο Άρης σ’ ένα δυνατό φιλικό τεστ επικράτησε (0-3) του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο του Ευόσμου, γεμίζοντας με χαμόγελα τον Πάκο Ερέρα και ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τους φιλάθλους της ομάδας.

Απόλυτα θετική η εμφάνιση των τριών νέων μεταγραφών. Ο Σιώπης πάτησε σε κάθε γωνιά του γηπέδου, έτρεξε, μοίρασε παιχνίδι, έδειξε σαν να είναι έτοιμος από καιρό. Ο Μαρτίνες έδειξε με την ποιότητα και την τεχνική του ότι είναι μια υπολογίσιμη μονάδα, συν την εμπειρία του και ο Βίτορ ότι έχει εξαιρετική τεχνική και θράσος, φωνάζοντας άμεσα παρών στο ρόστερ του Άρη.

Ο Ναζλίδης ήταν ο πρωταγωνιστής με τα τρία γκολ που πέτυχε, ενώ ήταν η φανερή η ανωτερότητα του Άρη, απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο, όπως αυτό του Αγροτικού Αστέρα, το οποίο έχει αρκετές δυνατότητες.

Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι, φιλικό ή επίσημο, ο Άρης κατάφερε να κρατήσει το “μηδέν” στην άμυνα.

Ξεκάθαρα τα «θέλω» του Πάκο Ερέρα σε αυτό το φιλικό. Ίδια συνταγή και αγωνιστική φιλοσοφία, αλλά με προσανατολισμό να δει τα νέα πρόσωπα (Σιώπης, Μαρτίνες, Βίτορ). Ο Ισπανός κατέβασε την ομάδα με το 4-2-3-1. Δεξιά Κωνσταντίνιδης, αριστέρά Βίτορ, στο κέντρο της άμυνας Σόουζα, Μπαγκαλιάννης. Αμυντικά χαφ. Σιώπης, Ιντζόγλου, αριστερά Κολάσο, δεξιά Μαρτίνες. Κορυφή Διαμαντόπουλος και πίσω του Ναζλίδης.

Μπορεί ο Αγροτικός Αστέρας να είχε τον ενθουσιασμό και να κράτησε την μπάλα περισσότερο στα πόδια του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που ενέπνεε σιγουριά, με τους παίκτες του, παρά τις πολλές αλλαγές, να μοιάζουν σαν να έπαιζαν πολύ καιρό μαζί. Έτσι, στο 23΄ο Ναζλίδης μετά από έναν εξαιρετικό συνδυασμό Μαρτίνες, Κωνσταντινίδη, ο Ναζλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης μπήκε δυνατά και κατάφερε πριν συμπληρωθεί το το 60′ να “χτυπήσει” δυο φορές με τον Ναζλίδη. Στο 55′ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ (0-2), έξω από την περιοχή και στο 57′ με πλασέ από την μικρή περιοχή (0-3).

Ο Άρης είχε τον έλεγχο, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε ανεβάσει κι άλλο την διαφορά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης.

ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος (73′ Καμπάς), Βουτσιάς (72′ Παπανικολάου), Ντόσης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Ρούτσης, Χειρίτραντας, Αμαραντίδης

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο (77′ Σταμπουλίδης), Ναζλίδης, Μαρτίνες (78′ Καλλίδης), Διαμαντόπουλος.

To Top