Οι ντεφορμέ και οι… ξεχασμένοι!

Ένα θέμα που έχει προκύψει μετά από τις τέσσερις πρώτες (άκρως απογοητευτικές αγωνιστικές) είναι το θέμα των παικτών που δεν έχουν βοηθήσει και δεν έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης.

Ας το δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Μιχάλης Κύργιας: Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει παίξει βασικός και αναντικατάστατος σε όλα μέχρι στιγμής τα ματς, όμως για την ώρα δεν έχει δικαιώσει. Από προσωπικά του λάθη έχει δεχτεί ο Άρης γκολ – μαχαιριές, που του στέρησαν βαθμούς. Το γκολ του Πετρόπουλου στην πρεμιέρα ήταν ένα από αυτά και σίγουρα η ήττα εκεί έφερε χωρίς ψυχολογία τον Άρη στην πορεία. Ίσως γίνει μια αλλαγή εκεί. Ο Ηρακλής δεν είχε τόσο κακή παρουσία στα ματς που έπαιξε, ενώ και ο Γιαννίτσης περιμένει τη σειρά του.

 Βασίλης Τριανταφυλλάκος: Φέτος θα περιμέναμε να βγάλει το σπουδαίο ταλέντο που αναμφίβολα έχει. Το θέμα είναι πως όταν παίζει βασικός «χάνεται» κι όταν μπαίνει αλλαγή κάνει τη διαφορά. Δεν αποκλείεται ο κόουτς του Άρη να δώσει μια ευκαιρία τόσο στον ξεχασμένο Νταμαρλή, αλλά και τον Κοτσαρίδη, οι οποίοι για την ώρα είναι εκτός.

 Μιχάλης Μανιάς: Έγινε μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του, αλλά η αλήθεια είναι πως για την ώρα πατάει σε ρηχά νερά. Δεν βρίσκεται στις φάσεις, δεν βγάζει ένταση και γενικά δεν είναι σε φόρμα. Προφανώς και ο Αγκάνθο που θα μπει θα βοηθήσει πολύ περισσότερο, ενώ και ο Αγγελούδης μέχρι στιγμής στο άτυπο μεταξύ τους μπραντεφέρ έχει κερδίσει “πόντους’, παρότι έχει παίξει πολύ λιγότερο. Εκτός αυτού ο Μανιάς έχει χρησιμοποιηθεί και ως εξτρέμ, θέση στην οποία αναμφίβολα θα μπορούσε να βοήσει και ο Τσουκάνης, ο οποίος σε ορισμένα φιλικά ήταν πολύ καλός, αλλά επίσης έχει τεθεί στον πάγο.

To Top