ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι ξένοι διαιτητές με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, ο μόνος τρόπος να διασφαλιστεί το 50-50!

Oι κόποι μίας ολόκληρης σεζόν, παίζονται τον Απρίλιο για τον Άρη, ειδικά στους επόμενους δύο αγώνες όπου θα κριθούν πολλά, ως προς την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι ξένοι διαιτητές στους αγώνες με Παναθηναϊκό το Σάββατο και Ατρόμητο στις 14 Απριλίου, είναι η μόνη λύση για να διασφαλίσει κανείς στον Άρη πως οι δύο αγώνες θα παιχθούν επί ίσοις όροις. Πως δεν θα υπάρξουν… ύποπτες διαιτησίες, όπως πολλάκις φέτος σε αγώνες των “κιτρινόμαυρων”. Είτε εντός έδρας, είτε εκτός. Με τον πλέον αδύναμο, αλλά και ισχυρό αντίπαλο…

Ειδικά από τη στιγμή που ο Μέλο Περέιρα όρισε ξένο διαιτητή στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος, είναι ξεκάθαρο πως το ίδιο οφείλει να κάνει και τώρα, στο Παναθηναϊκός-Άρης και Άρης-Ατρόμητος, καθώς ειδικά οι “κιτρινόμαυροι” και οι Περιστεριώτες έχουν τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την 4η θέση.

Κι αυτό, διότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως η 5η θέση θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ειδικά αν δεν ξεκαθαρίσει το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εφόσον σε αυτόν, δεν προκριθούν Λαμία και Αστέρας Τρίπολης, ώστε να το διεκδικήσουν, τότε η 5η θέση θα πάρει το ίδιο εισιτήριο με την 4η.

Όμως από τη στιγμή που δεν θα έχει κριθεί κάτι τέτοιο, στο Άρης-Ατρόμητος, θεωρείται υποχρέωση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή να ορίσει ξένο διαιτητή. Όπως το ίδιο οφείλει και στο Παναθηναϊκός-Άρης κι ας είναι το βαθμολογικό κίνητρο, μονόπλευρο, μόνο από τους “κιτρινόμαυρους”. Η διοίκηση πρέπει να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση αυτές τις μέρες, προκειμένου να διασφαλιστεί το 50-50 με τον ορισμό ξένων διαιτητών…

 

 

 

 

To Top