ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι ξένοι θα κρίνουν την πορεία του Άρη τη νέα σεζόν

Οι συμφωνίες του Άρη με τους Θωμά Κώττα και Σταύρο Σχίζα και η τρίτη προσθήκη που θα είναι εκτός απροόπτου ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του PRESSARIS πως την επόμενη χρονιά η αρχή και το τέλος της ομάδας θα είναι οι ξένοι του.

Με τους Κώττα, Σχίζα και (πάρα πολύ πιθανό) Μαστρογιαννόπουλο να αποκτούνται αυτό το καλοκαίρι, συν τους Γιάννη Σιδηροηλία και Όμηρο Νετζήπογλου οι κίτρινοι δημιουργούν έναν ελληνικό κορμό, που σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνει πρωταγωνιστές. Κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης (φόργουορντ) ως ρολίστας από την ελληνική αγορά.

Οι φετινές μεταγραφές είναι ρολίστες ξεκάθαρα και θα έχουν βοηθητικό ρόλο. Για τους Σιδηροηλία και Νετζήπογλου είναι σημαντικό βήμα ότι πλέον μπαίνουν κανονικά στο rotation της ομάδας και θα έχουν συγκεκριμένο ρόλο. Αν ανταποκριθούν, θα έχουν και αυξημένο χρόνο συμμετοχής.

Οι κίτρινοι αποφάσισαν να δώσουν το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ τους (κοντά στα 250.000 ευρώ) στους ξένους που θα αποκτήσουν, γιατί έκριναν πως δεν μπορούν να πληρώσουν συμβόλαια +50.000 ευρώ από την ελληνική αγορά.

Είναι σαφές ότι την επόμενη χρονιά την πορεία του Άρη θα καθορίσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό οι επιλογές των ξένων. Αν θα είναι καλοί, θα είναι καλός και ο Άρης, αν όχι, θα προκύψουν προβλήματα…

To Top