Οι ξεχωριστές επιδόσεις Σανόγκο, Χάρελ, Μπλούμπεργκς και Σταρκ

Ο Ίσμαελ Σανόγκο έκανε εξαιρετική δουλειά με τα πέντε επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε. Φτάνοντας τα 73 μπήκε στην 30άδα της σχετικής λίστας του Άρη και στην 20άδα των ξένων παικτών του.

*Ο Ρόνι Χάρελ έκανε τρία κλεψίματα και θα κατακτήσει και τυπικά αύριο την πρωτιά της σχετικής λίστας της κανονικής περιόδου. Φτάνοντας τα 48 μπήκε στη 15άδα των ξένων παικτών του Άρη Midea, αφού ξεπέρασε τον Κίκι Κλαρκ και τον ΝτεΧουάν Κόλινς που είχαν από 47.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 5/5 δίποντα, σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του φετινού Άρη Midea, πίσω από τα 6/6 του Κρις Μπάνκστον στο εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό H Hotels Collection.

*Ο Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς σημείωσε την 5η συνολικά μεταξύ των παικτών του Άρη Midea και τη 2η δική του επίδοση 18+ πόντων που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών. Ο ίδιος είχε 20 πόντους και κανένα λάθος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels Collection.

*Ο Τζόναθαν Σταρκ έγινε ο 4ος παίκτης του φετινού Άρη Midea που είχε επίδοση 0/5 σουτ εντός πεδιάς σε έναν αγώνα. Στην ίδια επίδοση έμειναν ο Ίσμαελ Σανόγκο στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson και οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Έρικ Ριντ πριν μία εβδομάδα κόντρα στο Περιστέρι bwin.

To Top