ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι ξεχωριστές περιπτώσεις των Τοσούν-Γκρέι και οι δυσκολίες

Δύο περιπτώσεις από την Premier League που φαίνεται πως θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα τον Άρη είναι αυτές των Τοσούν και Γκρέι.

Πιθανότατα ο Καμαρά να μην συνεχίσει στον Άρη την επόμενη σεζόν καθώς ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην πώληση του. Σε αυτή την περίπτωση, ο Μπούργος και το τιμ του έχουν ξεχωρίσει δύο επιλογές από το Αγγλικό πρωτάθλημα για αντικαταστάτες του Μαυριτανού επιθετικού.
Το πρώτο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Τσενκ Τοσούν. Ο 31χρονος Τούρκος επιθετικός είναι ένας «κίλερ» μέσα στο κουτί που τον Γενάρη του 2020 έκανε την Έβερτον να δαπανήσει 22.50 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Στη Μπεσίκτας ήταν ο σταρ της ομάδας, δεν έπιασε στην Έβερτον που θέλει να τον πουλήσει και να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ.
Το δεύτερο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Αντρέ Γκρέι. Ο παίκτης ανήκει στην Γουότφορντ από το 2017 όπου και έδωσε 20.40 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει. Έκτοτε έλαβε χρόνο συμμετοχής δίχως όμως να ικανοποιεί με την απόδοση του τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας παίκτης με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από αυτό του Τούρκου. Ο Άγγλος είναι ταχυδυναμικός, έχει δυνατό σουτ ενώ γνωρίζει πως να «τρυπώνει« στις αντίπαλες άμυνες παίζοντας επίσης στην θέση του φορ.

Αμφότερες είναι δύο περιπτώσεις ποιοτικών παικτών που παρουσιάζουν δυσκολίες. Ωστόσο, όλα φαίνονται ανοιχτά και το επόμενο διάστημα θα μάθουμε αν υπογράψει ένας από τους δύο συμβόλαιο με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

 

To Top