ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι οδηγίες και οι παραινέσεις του Μάντζιου στους παίκτες μέσα από το φακό του PRESSARIS (photos)

Ιδιαίτερα εκφραστικός και απαιτητικός παράλληλα από τους παίκτες του ήταν ο Άκης Μάντζιος στη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Ο προπονητής του Άρη ήταν σε όλο το παιχνίδι όρθιος, δίνοντας εντολές στους παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Φώναζε όταν το απαιτούσαν οι συνθήκες, θέλοντας να διορθώσει λάθη που εντόπιζε και του… κλωτσούσαν το μυαλό.

«Κάντε την εύκολη πάσα, στα σίγουρα, μην την πουλάτε» ήταν μία από τις παρατηρήσεις  του έμπειρου τεχνικού, βλέποντας τους παίκτες του να μην κάνουν σωστές μεταβιβάσεις χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο.

Δεν ήταν ωστόσο και λίγες οι φορές που χειροκροτούσε τους παίκτες του σε ομαδικές ενέργειες, δουλεμένες μέσα από την προπόνηση, ενώ σε καταστάσεις που ο Άρης εφάρμοζε την πίεση ψηλά στην αντίπαλη άμυνα, ήταν στην.. τσίτα, καθώς ήθελε να δει το πλάνο του να βγαίνει σχεδόν σε απόλυτο βαθμό.

«Τώρα, τώρα, πίεσε» ήταν μια από τις λίγες φορές που χρειάστηκε ο Μάντζιος να φωνάξει στους παίκτες του, αφού τις περισσότερες φορές οι αυτοματισμοί λειτουργούσαν, αφήνοντας τον στο τέλος ικανοποιημένο από τη γενική εικόνα της ομάδας.

Δείτε τις αντιδράσεις του Έλληνα τεχνικού μέσα από το φακό του PRESSARIS:

κηγκ

To Top