Οι οικονομικές συμφωνίες γιγάντων που οδήγησαν τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παίκτη της Ίντερ Μαϊάμι, όπως ανακοίνωσε πρώτα ο ίδιος και κατόπιν ο σύλλογος, με διαφορά ορισμένων λεπτών, το βράδυ της Τετάρτης. Ταυτόχρονα, ο Αργεντινός διεθνής άφησε τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα και της Αλ Χιλάλ να ονειρεύονται τι θα γινόταν αν…

Τρεις εβδομάδες πριν συμπληρώσει τα 36, ο Μέσι μοιάζει να υπέγραψε το τελευταίο συμβόλαιο της επαγγελματικής καριέρας του, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ στις 5 Ιουλίου, όταν θα ανοίξει το θερινό μεταγραφικό παράθυρο στο MLS και οι σύλλογοι θα μπορούν να εγγράψουν τους νέους παίκτες τους.

Το συμβόλαιο που θα κατατεθεί θα είναι το πιο ισχυρό στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος. Ακόμα και από εκείνο του ανθρώπου που τον πήγε στις ΗΠΑ, του ανθρώπου που ουσιαστικά έβαλε το πρωτάθλημα της χώρας στον σύγχρονο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Apple TV και Adidas οι λέξεις κλειδιά

Ο Μέσι είχε στα χέρια του εδώ και μήνες πρόταση 400.000.000 ευρώ ετησίως από την Αλ Χιλάλ για δύο χρόνια, με τα δικαιώματα εικόνας να παραμένουν δικά του σε ποσοστό 100%. Ακόμα κι αν είχε μηδενική περιουσία, ο Αργεντινός θα γινόταν δισεκατομμυριούχος μέχρι το 2025 μόνο χάρη στο συγκεκριμένο συμβόλαιο.

Το απέρριψε. “Αν ήταν ζήτημα χρημάτων, θα πήγαινα στη Σαουδική Αραβία ή αλλού. Μου φαίνονταν πολλά τα λεφτά και η άληθεια είναι ότι η απόφασή λήφθηκε για άλλους λόγους και όχι για τα λεφτά”, δήλωσε μακροσκελή κοινή συνέντευξη σε Mundo Deportivo και Sport  όπου εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του.

To Top