Οι οκτώ ομάδες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας: Το πανόραμα και το μονοπάτι μέχρι τον τελικό

Γνωστές έγιναν οι οκτώ ομάδες που θα βρεθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου από χθες είναι ο Άρης και από σήμερα η Νίκη Βόλου. Ζευγάρι το οποίο θα αναμετρηθεί σε διπλά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, μετά τους Άρη, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και Ατρόμητο, οι Θεσσαλοί επικράτησαν του Λεβαδειακού με 1-0 στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με το 1-1 στη Λιβαδειά, πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου είναι η μοναδική ομάδα της Superleague 2.

Η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη που απέκλεισε την ΑΕΚ ενώ ο νικητής του ζευγαριού, θα παίξει με τον αντίστοιχο του ΟΦΗ-Παναιτωλικός.

Να θυμίσουμε πως ήδη ο ΠΑΟΚ έπαιξε το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» όπου επικράτησε με 4-0 στην έδρα του Πανσερραϊκού και μετέτρεψε σε διαδικαστικού χαρακτήρα τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα (σ.σ. μέσω του σχετικού καταρτισμού του προγράμματος) τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών που δεν έχουν ακόμη, θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα και το τριήμερο 23, 24, 25/1.

To Top