ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτοί είναι οι οκτώ όμιλοι του Μουντιάλ!

Ελλάδα δεν υπάρχει, αλλά το Μουντιάλ είναι… πάντα Μουντιάλ και θα μαγνητίζει ακόμα και χωρίς την Εθνική μας. 

Σήμερα, λοιπόν, έγινε στο Κρεμλίνο η κλήρωση του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, όπου βγήκαν οι οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων.

Όμιλοι για διάφορα… γούστα με «μάχες» μεταξύ χωρών από όλο τον πλανήτη! Το Ρωσία-Σαουηδική Αραβία θα ανοίξει το… χορό της διοργάνωσης στις 14 Ιουνίου κι ενώ ο τελικός θα λάβει χώρα στο «Luzhniki Stadium» της Μόσχας, στις 15 Ιουλίου.

1ος όμιλος: Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Ουρουγουάη

2ος όμιλος: Πορτογαλία, Ισπανία, Μαρόκο, Ιράν

3ος όμιλος: Γαλλία, Αυστραλία, Περού, Δανία

4ος όμιλος: Αργεντινή, Ισλανδία, Κροατία, Νιγηρία

5ος όμιλος: Βραζιλία, Ελβετία, Κόστα Ρίκα, Σερβία

6ος όμιλος: Γερμανία, Μεξικό, Σουηδία, Ν. Κορέα

7ος όμιλος: Βέλγιο, Παναμάς, Τυνησία, Αγγλία

8ος όμιλος: Πολωνία, Σενεγάλη, Κολομβία, Ιαπωνία

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε 11 πόλεις και συγκεκριμένα: Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Αικατερίνενμπουργκ, Σότσι, Καζάν, Σαράνσκ, Βόλγκογκραντ, Ροστόφ, Σαμάρα, Νόβγκοροντ και Καλίνινγκαρντ.

Όσο για τα στάδια, όπου θα διεξαχθούν οι 64 αγώνες της τελικής φάσης είναι τα: Kaliningrad Stadium, Volgograd Stadium, Ekaterinburg Stadium, Fisht Stadium, Kazan Arena, Nizhny Novgorod Stadium, Luzhniki Stadium, Samara Stadium, Rostov-on-Don Stadium, Spartak Stadium, Saint Petersburg Stadium, Saransk Stadium.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουνίου με τη σέντρα να πραγματοποιείται στις 17:00 ώρα Ελλάδας, δηλαδή 18:00 ώρα Ρωσίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Λουζνίκι στη Μόσχα, χωρητικότητας 81.000 θέσεων. 

Το ματς της Ρωσίας με τη Σαουδική Αραβία θα είναι και το μοναδικό της ημέρας, με το πλήρες πρόγραμμα να αρχίζει από τις 15 Ιουνίου, καθώς στο… μενού θα υπάρχουν τρεις αγώνες και συγκεκριμένα αυτός της Αιγύπτου κόντρα στην Ουρουγουάη για τον Α’ όμιλο και οι αναμετρήσεις Μαρόκο-Ιράν και Πορτογαλία-Ισπανία για τον Β’ όμιλο.

To Top