Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στους ομίλους του Champions League

Το ιταλικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και οι 25 ομάδες που θα λάβουν σίγουρα συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου, έγιναν γνωστές. 

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αρχίζει και ολοκληρώνεται σιγά σιγά ο… χάρτης του Champions League της επόμενης περιόδου.

Μετά και την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος, ξέρουμε ήδη τις 25 από τις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με μία εκκρεμότητα να απομένει. Συγκεκριμένα, μένει να δούμε εάν η Άρσεναλ θα κατακτήσει το Europa League και θα γίνει η 26η ομάδα που θα βρεθεί στα «αστέρια».

Πρώτο γκρουπ: Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Ζενίτ Λίβερπουλ ή Τότεναμ, Τσέλσι ή Άρσεναλ.

Δεύτερο γκρουπ: Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Νάπολι, Σαχτάρ, Λίβερπουλ ή Τότεναμ*.

Tρίτο γκρουπ: Μπενφίκα, Λεβερκούζεν, Σάλτσμπουργκ, Βαλένθια, Ίντερ.

Τέταρτο γκρουπ: Λοκομοτίβ Μόσχας, Γκενκ, Γαλατασαράι, Λειψία, Αταλάντα, Λιλ.

Οι υπόλοιπες επτά ή έξι ομάδες που θα συμπληρώσουν το… παζλ θα προέλθουν από τα προκριματικά. Εφόσον, η Άρσεναλ πάρει το Europa League τότε οι ομάδες που θα βρεθούν στους ομίλους από τα προκριματικά θα είναι έξω, ενώ αν το κατακτήσει η Τσέλσι τότε θα είναι επτά.

* Όποια ομάδα κατακτήσει το Champions League θα πάει στο πρώτο γκρουπ, ενώ αυτή που θα ηττηθεί θα καταλήξει στο δεύτερο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τελικό του Europa League.

To Top