Οι ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος

Ένας κύκλος έκλεισε στο σύλλογο της Μαδρίτης με τον Σέρχιο Ράμος να αποχαιρετά και επίσημα την αγαπημένη του Ρεάλ.

Επειδή όμως «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν» ήρθε η ώρα για τον Ράμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μεγάλο φαβορί, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα θέλει όσο τίποτε άλλο να κατακτήσει την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά» και ήδη έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Ντοναρούμα και Βαϊνάλντουμ. Συνεπώς, ψάχνει έναν ηγέτη στην άμυνα με τον Ράμος να έχει όλα τα προσόντα.

Μία άλλη ομάδα που διαθέτει την οικονομική ευμάρεια ούτως ώστε να του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» έφθασαν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά ηττήθηκαν από την Τσέλσι με αποτέλεσμα να μείνουν με το μεγάλο «αν». Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πάντως εμφανίζεται πιο αποφασισμένος από ποτέ και θα ήθελε μια τόσο ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια των «μπλε».

Και ο έτερος σύλλογος του Μάντσεστερ πάντως παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση Ράμος, καθώς ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θα προσπαθήσει να «πατήσει» πάνω στη φετινή επιτυχημένη σεζόν (τερμάτισε δεύτερη στην Πρέμιερ και ήταν η φιναλίστ του Europa League) και να κάνει το βήμα παραπάνω. Φερνάντες, Πογκμπά και Καβάνι σαφέστατα είναι ονόματα που θα μπορούσαν να προσελκύσουν τον Ισπανό στους «κόκκινους διαβόλους».

Τέταρτο φαβορί, σύμφωνα με τις αποδόσεις, είναι η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» προέρχονται από μία καταστροφική, για τα δικά τους δεδομένα, σεζόν καθώς το μόνο τρόπαιο που κατέκτησαν ήταν αυτό του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε τη θέση του Πίρλο στην τεχνική ηγεσία και παρότι τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν επιθυμεί να δουλέψει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα είχε αξία να συνυπάρξουν δύο ποδοσφαιριστές που ήταν συμπαίκτες από το 2009 έως το 2018 στη Ρεάλ.

Από εκεί και πέρα, Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ, Ιντερ, Τσέλσι και Τότεναμ θεωρούνται διεκδικητές του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, αν και οι «κόκκινοι» της Αγγλίας δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες από τη στιγμή που ο πρώην Μαδριλένος είναι ανεπιθύμητος στο λιμάνι μετά το περιστατικό στον τελικό του Champions League το 2018 με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την Κίνα που αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για αρκετούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα τελευταία της πλούσιας καριέρας τους. Ο Σέρχιο Ράμος πάντως έχει δηλώσει ότι στόχος του είναι να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο.

To Top