“Οι οπαδοί του Άρη έδωσαν άλλη ατμόσφαιρα στο παιχνίδι”

Ο Νίκος Αργυρόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για το παιχνίδι με τον Άρη αλλά και για τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων που έδωσαν άλλη ατμόσφαιρα στον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν 98.7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Δίκαια νίκησε ο Άρη σε μια δύσκολη έδρα όπως η δική μας. Προερχόμασταν από 3/3 στην Πάτρα, θέλαμε να μπούμε στο ματς όπως στο τελευταίο πεντάλεπτο. Δεν έπρεπε να αφήσουμε το παιχνίδι να μας φύγει τόσο πολύ. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που οδήγησαν στο αποτέλεσμα αυτό. Η διάθεση και ενέργεια του Άρη και η κακή βραδιά στην οποία βρεθήκαμε εμείς. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ έξυπνα και μας μπλόκαραν».

Για τον Άρη ειδικότερα, επεσήμανε: «Μου άρεσε πολύ έχοντας μόνο Έλληνες εκτός ενός Αμερικανού. Φαίνεται ότι οι παίκτες του έχουν δουλέψει και βελτιωθεί πάρα πολύ. Θυμάμαι τον Λευτεράκη (σ.σ. Μποχωρίδη) όταν ήμουν στον Άρη να παίζει στο παιδικό και τώρα είναι σχεδόν έτοιμος παίκτης. Έχει ταλέντο αυτή η ομάδα, ξέρει τι ζητά στο γήπεδο. Μου άρεσε πολύ ότι δε φοβήθηκαν στην έδρα μας κι έπαιξαν σαν φτασμένοι παίκτες. Αν οι ελληνικές ομάδες είχαν λεφτά, ίσως να έδιναν λιγότερες ευκαιρίες στους νεαρούς».

Για τις βλέψεις που μπορεί να έχει μια ομάδα με αμιγώς ελληνικό ρόστερ, σημείωσε: «Μπορούν να είναι πολύ υψηλές από τη στιγμή που υπάρχουν πέντε-έξι παιδιά που έχουν ταλέντο και εμπειρία. Οι ομάδες που παίρνουν τίτλους έχουν πάντα ένα βασικό κορμό. Όταν ο Άρης καταφέρει με το πέρασμα των χρόνων να κάνει κάποιες προσθήκες ξένων, θα μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Οι παίκτες του έχουν καρδιά, δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο».

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου, δήλωσε: «Είναι προπονητής που η πορεία του τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι είναι σοβαρός προπονητής. Οι ομάδες του ξέρουν τι θέλουν, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματά του, κι αυτό φαίνεται και τώρα.

Για τη συνεργασία του με τον Νίκο Βετούλα, ανέφερε: «Οι δρόμοι μας σμίξανε ξανά. Το 1996 και 1997 ήμασταν συμπαίκτες στον Απόλλωνα, ενώ βεβαίως δουλέψαμε μαζί και στον Άρη πριν από λίγα χρόνια, αυτός ως βοηθός του Αντρέας Ματσόν».

Για την ιστορία του Απόλλωνα Πάτρας, επεσήμανε: «Η δύναμη της ομάδας μας είναι ο κόσμος. Το έχουμε πει όλα αυτά τα χρόνια και το λέμε και τώρα. Στο παρελθόν έχει αναδείξει σπουδαίους παίκτες. Παίζοντας στην Α2 πριν από δύο χρόνια ήμασταν τρίτοι σε εισιτήρια σε όλη τη χώρα, ακόμη και μεταξύ των ομάδων της Α1. Ο κόσμος αγαπά τον Απόλλωνα, είναι μπασκετικός».

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη, σημείωσε: «Μου άρεσε που είδα 100-150 ανθρώπους στη γωνία να δίνουν ασταμάτητα ρυθμό. Βοήθησαν την ομάδα του Άρη, αλλά ξεσήκωσαν και τους δικούς μας φιλάθλους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

To Top