“Οι οπαδοί του Άρη είναι οι καλύτεροι, εύχομαι να ξεφύγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση”

Ο Νούνο Κοέλιο , ο οποίος αγωνίζεται στην πορτογαλική Αρούκα, μίλησε για τον Άρη και την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Μιλώντας στον “Αρένα” ανέφερε για την προηγούμενη ομάδα του:

Για τον Άρη: «Μου άρεσε πάρα πολύ η ζωή στην Ελλάδα, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Άρη, ο κόσμος ήταν φοβερός και είναι οι καλύτεροι οπαδοί που είχα ποτέ. Πραγματικά ήταν από τα καλύτερα μου χρόνια, το πέρασμα μου από την Ελλάδα.

Είναι αρκετό δύσκολο να δεις τα παιχνίδια του Άρη στην Πορτογαλία αλλά πάντα κοιτάω τα αποτελέσματα, εύχομαι και ελπίζω να φύγει γρήγορα από αυτήν την άσχημη θέση που βρίσκεται».

Για το αν θέλει να επιστρέψει: «Το σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από κάποιους ανθρώπους του Άρη. Μιλάω αρκετές φορές και με τον Πουλίδο αλλά και με τον Αγκάνθο. Μου έχουν πει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά θέλουν πολύ να αλλάξουν τα πράγματα και να σωθεί η ομάδα».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη: «Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, και πρέπει να είναι μαζί της μέχρι το τέλος για να καταφέρει να σωθεί».

To Top