Οι οπαδοί του Rocket League έκαναν τρομερή εξέδρα Γαλλία: «Η ατμόσφαιρα είναι καλύτερη από την Premier League» (video)

Το Rocket League, ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου με οχήματα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015, έχει προσελκύσει χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο και πλέον έχει και τους δικούς του Ultras.

Μπορεί να έβλεπαν ένα απλό παιχνίδι στον υπολογιστή, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ultras να κατακλείσουν το γήπεδο, να βγάλουν τις μπλούζες τους και να τραγουδήσουν δυνατά σε ένα πρωτάθλημα… Rocket League.

Το Rocket League είναι ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι ποδοσφαίρου με οχήματα – που νικάει όποιο αμάξι βάλει τα περισσότερα γκολ. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 και έχει δημιουργήσει χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.


Οι κορυφαίοι παίκτες μπορούν να εκπροσωπήσουν τους αγαπημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους τους, με ορισμένες εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα σε κλειστούς χώρους και να προσελκύουν χιλιάδες οπαδούς.

Ένα τέτοιο γεγονός, που πιστεύεται ότι είναι στη Γαλλία, προσέλκυσε αρκετούς σκληροπυρηνικούς οπαδούς, οι οποίοι δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα στο στάδιο.

Το βίντεο έχει αφήσει αρκετούς παραδοσιακούς οπαδούς του ποδοσφαίρου απογοητευμένους, με κάποιους να κοροϊδεύουν ότι η ατμόσφαιρα ήταν ανώτερη από πολλά γήπεδα της Premier League.

«Είναι αστείο πώς είναι καλύτερη ατμόσφαιρα από το 85% της Premier League», είπε ένας.

To Top