Οι οργανωμένοι της Λιόν τα έψαλλαν στους παίκτες μετά τη βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Κατώτερη των περιστάσεων στάθηκε η Λιόν στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1, καθώς ηττήθηκε με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Groupama Stadium.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων, Bad Gones ultras, ζήτησαν να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές και μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι αμαυρώνουν τη φανέλα που άλλοι παίκτες έχουν δοξάσει στο παρελθόν, ενώ στο τέλος τους ζήτησαν να δουλέψουν σκληρά στο γήπεδο, ώστε να τραγουδήσουν τα ονόματά τους.

«Σε εσάς, την ομάδα της Olympique Lyonnais 2023-2024, αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε εσάς, σε όσους έχουν την ιδιότητα των αρχηγών στα αποδυτήρια. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: αν υπάρχουν ηγέτες σε αυτό το αποδυτήριο, δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να σιωπούν. Φοράτε τη φανέλα της Ολιμπίκ Λυών. Εσείς είστε αυτοί που φοράτε τη φανέλα της OL.

Άλλοι πριν την φορέσετε την έχουν δοξάσει. Δεν έχετε το δικαίωμα να την αμαυρώσετε. Τώρα που τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, η ομάδα είναι εδώ. Το μόνο που ζητάμε είναι να είμαστε δίπλα σας. Αλλά για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να το κερδίσετε. Αγαπάμε και σεβόμαστε αυτή τη φανέλα.

Υπάρχει μόνο ένα άλλο πράγμα που ζητάμε: να τραγουδήσουμε τα ονόματά σας. Τραγουδήστε τα με αγάπη, όχι όπως τραγουδήσαμε τα ονόματα του μικρού ******* που έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογό μας τους τελευταίους έξι μήνες. Θέλουμε να τραγουδήσουμε τα ονόματά σας με σεβασμό, με αγάπη. Επειδή ξέρουμε ότι παίζετε με αγάπη. Αλλά περιμένουμε από εσάς να σεβαστείτε τη φανέλα μας, δουλέψτε σκληρά στο γήπεδο και αν χρειαστεί να δεχτούμε ήττες, να το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά. Πάμε OL», ήταν τα λόγια των οπαδών της Λιόν, ενώ λίγο αργότερα μίλησε και ο γκολκίπερ του συλλόγου, Άντονι Λόπες, λέγοντας:

«Μπορούμε να καταλάβουμε τον θυμό. Σήμερα προσπαθήσαμε να δείξουμε άλλο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, Δεν υπάρχουν θετικά. Πολλά πράγματα ειπώθηκαν στο ημίχρονο αλλά δεν μπορούμε να πάμε πίσω. Η ζημιά έγινε, είχαμε έναν καταστροφικό μήνα. Πήραμε έναν βαθμό στα τέσσερα παιχνίδια. Δεν το αξίζουμε αυτό», πρόσθεσε ο Πορτογάλος γκολκίπερ με τη Λιόν να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με μόλις έναν βαθμό.

To Top