ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ουρουγουανοί… θυμήθηκαν Λέμπο και Ρεγκέιρο – Τι κάνουν σήμερα οι πρώην “κιτρινόμαυροι”

Ιστοσελίδα της Ουρουγουάης έκανε αναδρομή στο παρελθόν, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ομάδων Κ20 του 1997, τότε που η ομάδα των μετέπειτα “κιτρινόμαυρων” Λέμπο και Ρεγκέιρο, δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από την Αργεντινή.

Ωστόσο, γίνεται αναφορά στην πορεία κάθε ποδοσφαιριστή εκείνης της ομάδας.

Aλεχάντρο Λέμπο:  Μετά την Μαλαισία το ΄97 έκανε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ταξίδι: Bella Vista, Parma, Nacional, Betis, Danube, Aris Thessaloniki, Nacional, Belgrano. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2013, ασχολήθηκε ως αθλητικός διευθυντής σε ομάδα και πλέον εργάζεται σε εταιρία που διοργανώνει εκδηλώσεις.

Mario Regueiro: Ξεκίνησε την καριέρα του στην Cerro και σε σύντομο χρονικό διάστημα πουλήθηκε στην Νασιονάλ, για να μεταπηδήσει στην Ευρώπη και την Βαλένθια. Επαιξε επίσης σε Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μούρθα και Άρη. Στην Αργεντινή φόρεσε τις φανέλες των Λανούς και Ρασίνγκ.

Μεταξύ του 2011 και του 2013, είχε πολλές οικογενειακές τραγωδίες που τον οδήγησαν στην κατάθλιψη, από την οποία ευτυχώς συνήλθε, για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο και πάλι το 2015 στην πατρίδα του. Έπαιξε με την Ντεφέντερ και αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο, από την ομάδα που ξεκίνησε. Τώρα, εργάζεται με την γυναίκα του σε ένα μαγαζί με παιχνίδια”.

Διαβάστε την απίστευτη και ταυτόχρονα δραματική ιστορία του Ρεγκέιρο ΕΔΩ

To Top