Οι Ουόριορς βγάζουν στο… σφυρί άπαντες εκτός του Κάρι!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/01) οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχασαν στην έδρα τους από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς με 36 πόντους διαφορά! Το αποτέλεσμα ήταν οι οπαδοί της ομάδας να αποδοκιμάζουν έντονα τον Στιβ Κερ και τους παίκτες του, όντας απογοητευμένοι τόσο από τη συγκεκριμένη συντριβή όσο και από τη γενικότερη εικόνα των Γουόριορς.

Η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο εμφανίζει έως τώρα τη φετινή σεζόν μία πρωτόγνωρη εικόνα και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας στη Δυτική Περιφέρεια με ρεκόρ 17-20. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των φετινών Γουόριορς είναι η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει και πως παραδόξως, όσο περνάει ο καιρός η ομάδα του Στεφ Κάρι χειροτερεύει.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια, η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται να κάνει ριζικές αλλαγές. Υπάρχει η σκέψη για πώληση παικτών και ο μόνος που φαίνεται να μην κινδυνεύει είναι ο αρχηγός της ομάδας Στεφ Κάρι.

Απ’ ότι φαίνεται δεν ισχύει το ίδιο για τον Κλέι Τόμπσον και τον Ντρέιμοντ Γκριν, οι οποίοι έχουν επίσης συμβάλλει τα μέγιστα στις «χρυσές» χρονιές της ομάδας. Όσον αφορά τον Τόμπσον μάλιστα οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο έχουν… παγώσει και δεν φαίνεται να υπάρχει έδαφος για νέα επικοινωνία των δύο πλευρών. Κάτι που ισχύει και με την περίπτωση του Στιβ Κερ, με τον οποίο δεν έχουν αρχίσει καν επαφές για νέο συμβόλαιο.

To Top