Οι Πέλικανς κέρδισαν τους Κλίπερς και έβαλαν «φωτιά» στη μάχη για τα playoffs

Οι Νιού Ορλίνς Πέλικανς «λύγισαν» τους Λος Άντζελες Κλίπερς με 122-114 και έβαλαν «φωτιά» στη μάχη για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στα playoffs του NBA.
Λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση της regular season στην δυτική περιφέρεια του NBA και η… μάχη για την 6η θέση που οδηγεί απευθείας στα playoffs έχει ανάψει για τα καλά.

Οι Πέλικανς πανηγύρισαν τεράστια νίκη κόντρα στους Κλίπερς, έφτασαν τις 40 νίκες (40-38 το ρεκόρ τους) και πλησίασαν τους αποψινούς αντιπάλους τους αλλά και τους Ουόριορς στη μια νίκη (41-38 οι Κλίπερς, 41-37 με ματς λιγότερο οι Γκόλντεν Στέιτ).

Από κοντά ακολουθούν και οι Λος Άντζελες Λέικερς που μετρούν 39 νίκες (39-38), έχοντας και δύο ματς λιγότερα, με την μάχη για την απευθείας είσοδο στα playoffs να είναι συγκλονιστική.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ που ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 36 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας να ακολουθεί με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους Κλίπερς ξεχώρισε ο Καουάι Λέοναρντ που έπαιξε για πρώτη φορά back to back ματς μετά από δύο χρόνια, έχοντας 40 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

To Top