ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι πέντε από τους εννιά ξένους του περσινού πρωταθλήματος στον Άρη (photos)

Με αφιέρωμά του ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε τους εννιά ξένους παίκτες που αποφάσισαν να παραμείνουν στην Ελλάδα για τουλάχιστον δεύτερη χρονιά, όμως άλλαξαν ομάδα.

Όπως αναφέρει το σάιτ της διοργανώτριας αρχής «Εννιά ξένοι άλλαξαν φανέλα στη διάρκεια του καλοκαιριού, με τον Άρη να έχει τη μερίδα του λέοντος αφού στο Nick Galis Hall θα παίξουν στη νέα σεζόν, πέντε συνολικά από αυτούς.

Δύο από την Κύμη, ένας από τον ΠΑΟΚ, ένας από τον Κολοσσό H Hotels και ένας από τον Πανιώνιο Βίκος Cola. Δύο παίκτες μέσα από την κατηγορία επέλεξε ο Ήφαιστος και από έναν ο Προμηθέας και το Λαύριο».

Οι ξένοι του Άρη είναι οι: Μπορίς Νταλό, Λάκι Τζόουνς, Μάικαλ Κάιζερ, Γκάρι ΜακΓκι και Ραμόν Χάρις. Φυσικά η πλειοψηφία των ξένων αυτής της ειδικής κατηγορίας ανήκει στον Άρη εξαιτίας του περιορισμού στις μεταγραφές που ισχύει για τους «κίτρινους».

Οι άλλοι τέσσερις ξένοι των άλλων ομάδων είναι οι: Τόνι Μέιερ (Προμηθέας από Λαύριο), Μίλαν Μιλόσεβιτς (Λαύριο από Προμηθέα), Αντουάν Γουίγκινς (Ήφαιστος από Λαύριο) και Τάιρον Μπρέιζελτον (Ήφαιστος από Πανιώνιο).

To Top