ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι πέντε επιθετικοί που έριξαν «άκυρο» στην Μπαρτσελόνα

Κάθε παίκτης έχει όνειρο να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα και να διεκδικήσει κάθε πιθανό τίτλο, ή μήπως όχι; Οι «μπλαουγκράνα» μετρούν ήδη πέντε απορρίψεις από τους επιθετικούς που είχαν εξετάσει σε πρώτη φάση.

Δεδομένης της παρουσίας των Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι στη γραμμή κρούσης των Καταλανών, ο στράικερ που θα έρθει είναι εκ των πραγμάτων «καταδικασμένος» να αποτελέσει δεύτερη λύση.

Συνεπώς, είναι λογικό πολλοί ποδοσφαιριστές που θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, να μη βλέπουν με καλό μάτι τη μετακόμισή τους στην Ισπανία και τη Μπαρτσελόνα, μιας και εκεί ο χρόνος συμμετοχής τους αναμένεται να είναι περιορισμένος.

Ήδη πέντε ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο στόχαστρο των πρωταθλητών της Πριμέρα Ντιβιζιόν, προτίμησαν άλλο σταθμό για τη συνέχεια της καριέρας τους, όπου αναμένεται να έχουν και περισσότερες ευκαιρίες.

Δείτε αναλυτικά:

Νολίτο

Ο Νολίτο πέρυσι διέγραψε μια εξαιρετική πορεία με τα χρώματα της Θέλτα, οδηγώντας τη μάλιστα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Λουίς Ενρίκε ήθελε να εντάξει στο δυναμικό τον «μπλαουγκράνα» τον Ισπανό, ωστόσο ο παίκτης προτίμησε να συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, μετακομίζοντας στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Ουσμάν Ντεμπελέ

Ο Ντεμπελέ έμοιαζε να είναι μια «ανάσα» από τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά, ο 19χρονος Γάλλος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ, γνωρίζοντας πως στη γερμανική ομάδα θα βρει πολύ περισσότερο χρόνο και χώρο.

Κέβιν Γκαμεϊρό

Ο Γκαμεϊρό ήταν ο επόμενος στη λίστα των Καταλανών μετά την αποτυχία απόκτησης των Νολίτο και Ντεμπελέ. Ο Γάλλος, όμως, επέλεξε την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Λουτσιάνο Βιέτο

Ο Βιέτο αποτέλεσε πρωταρχικό στόχο του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος είχε εισηγηθεί την άμεση απόκτησή του. Παρόλο που φαινόταν να καταλήγει στο «Καμπ Νου», ο 22χρονος Αργεντινός προτίμησε τη Σεβίλλη, αφού φέτος επιθυμεί να έχει μια γεμάτη χρονιά.

Κάρλος Μπάκα

Το όνομα του Μπάκα είχε συνδεθεί με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο εξαρχής δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Κολομβιανός στράικερ δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί δεύτερη λύση. Βαίνοντας αισίως στα 29 του χρόνια, στόχος του είναι να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα θεωρείται αναντικατάστατος.

To Top