Οι πέντε στροφές για το φινάλε των πλέι οφ! Ο δρόμος του Άρη για την Ευρώπη

Πέντε αγωνιστικές έμειναν ακόμα στα πλέι οφ για να μπορέσει ο Άρης να τερματίσει στη 2η θέση και να “τσεκάρει” το εισιτήριο της εξόδου στην Ευρώπη για τρίτη σερί χρονιά.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε και πλέον απομένει άλλος ένας για την ομάδα του Άκη Μάντζιου για να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις που είχε συνηθίσει με τον αρχικό στόχο να βγει στην Ευρώπη κι έπειτα να τερματίσει πάνω από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, ο Άρης είδε να ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στους 57 βαθμούς, την ΑΕΚ να φτάνει τους 55 και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στους 50. Η επόμενη αγωνιστική είναι καθοριστική για τους κίτρινους, καθώς ταξιδεύουν στην Τρίπολη για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον επικίνδυνο Αστέρα που κάνει… ζημιές!

Έπειτα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα προέρχεται από τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, πηγαίνει στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται με ταξίδι στην Αθήνα για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος:

6η αγωνιστική (25/04)

Αστέρας Τρίπολης-Άρης (17:15)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

7η αγωνιστική (05/05)

Άρης-Ολυμπιακός (17:15)

Παναθηναϊκός-Αστέρας

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική (09/05)

ΠΑΟΚ-Άρης (15:00)

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

9η αγωνιστική (12/05)

Άρης-Παναθηναϊκός (19:30)

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

10η αγωνιστική (16/05)

ΑΕΚ-Άρης (19:30)

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Η βαθμολογία

To Top