ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πέντε της αποστολής του Άρη που έχουν σκοράρει εις βάρος του ΠΑΟΚ!

Συνολικά έξι ποδοσφαιριστές αλλά πέντε στην αποστολή για το σημερινό ντέρμπι έχουν σκοράρει εις βάρος του ΠΑΟΚ στο παρελθόν!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι Ντιγκινί, Γιουνές, Δεληζήσης, Ανάκογλου, Ματέο και Τόνσο (που είναι εκτός αποστολής) έχουν βρει δίχτυα απέναντι στον σημερινό αντίπαλο του Άρη, με τους πέντε μάλιστα να έχουν σκοράρει και στην Τούμπα!

Ο Νικολάς Ντιγκινί με το…καλημέρα στην Superleague έδειξε τις προθέσεις του καθώς ως παίκτης του Πανθρακικού την σεζόν 2014-2015 σκόραρε απέναντι στον επερχόμενο αντίπαλο του Άρη τόσο στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του (3-1) όσο και στον αγώνα της Τούμπας (3-2).

Στην Τούμπα συγκεκριμένα σίγουρα θυμούνται τον Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα ως παίκτης του Ατρόμητου είχε αγωνιστεί στην Τούμπα, πετυχαίνοντας γκολ στο 93ο λεπτό και δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Από την άλλη ο Χαμζά Γιουνές μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει γκολ από τα 11 βήματα στον αγώνα του πρώτου γύρου, ως παίκτης της Ξάνθης όμως το 2017 για τον θεσμό του κυπέλλου είχε χαρίσει την νίκη στην ομάδα του με 0-1 σκορ.

Φυσικά από αυτήν την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ματέο Γκαρσία. Αγωνίστηκε δυο φορές με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ., και αμφότερες “μάτωσε” τα αντίπαλα δίχτυα, τόσο στο Κύπελλο και στον αγώνα της Τούμπας, όσο και στην 7η αγωνιστική στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Από τα λιγότερο αναμενόμενα ονόματα που ανήκουν σε αυτό το γκρουπ είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ίσως έχει…ξεχαστεί καθώς έχουν περάσει δέκα χρόνια όμως ο 27χρονος -πλέον- μέσος ήταν μέλος του Πανσεραικού την σεζόν 2008-2009 και μεταξύ άλλων την χρονιά εκείνη είχε σκοράρει στην Τούμπα με την ομάδα του πάντως να μην μπορεί να πάρει κάποιο αποτέλεσμα.

Τέλος στην…παρέα υπάρχει και ο αρχηγός του Άρη. Ο Γιώργος Δεληζήσης έχει αντιμετωπίσει δυο φορές στην καριέρα του τον Π.Α.Ο.Κ., ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης φεύγοντας και τις δυο από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας, αγωνίστηκε 90 λεπτά στο 0-0 της Τούμπας, ενώ στο 3-3 της Ριζούπολης κατάφερε να σκοράρει, μειώνοντας σε 2-3.

To Top