Οι πέντε της “μαύρης λίστας” του Αλκαράθ

Πέντε παίκτες έχει ζητήσει ο Λούκας Αλκαράθ να αποχωρήσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η “μαύρη λίστα” του Ισπανού περιλαμβάνει τους Ασλανίδη, Ψυχογιό, Κοτσώνη, Γκέσιο και Γιώρη.

Σύμφωνα με το “novasports.gr” “πέντε ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ του Αρη, δεν υπολογίζει ο Λούκας Αλκαράθ. Ο Ισπανός τεχνικός παρέδωσε τη «μαύρη λίστα» στη διοίκηση των κιτρίνων, η οποία, πλέον, καλείται να διαπραγματευτεί με τους παίκτες τις λύσεις των συμβολαίων τους.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Ασλανίδη, το Νίκο Ψυχογιό, τον Δημήτρη Κοτσώνη, τον Γιάννη Γκέσιο και τον Αλέξανδρο Γιώρη. Οι παραπάνω από σήμερα θ΄ αρχίσουν να ενημερώνονται για την απόφαση του προπονητή, προκειμένου να ακολουθήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Ο Αλκαράθ, έχει καταστήσει σαφές πως δεν θέλει να δουλεύει με περισσότερους από 25 παίκτες στις προπονήσεις, αριθμός που γίνεται εφικτός, εφόσον αποχωρήσουν οι παραπάνω. Βεβαίως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς και οι πέντε έχουν συμβόλαιο με τον Αρη και θα  χρειαστεί και η δική τους συναίνεση, ώστε να προσχωρήσει η όποια αποδέσμευση”.

 

To Top