ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι πέντε του Ηφαίστου που πέρασαν από τον Άρη και ο… Μπούμπουρας

Πέντε συνολικά μέλη του Ηφαίστου Λήμνου, σημερινός αντίπαλος του Άρη, έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Πρώτος και καλύτερος ο Σπύρος Μούρτος, ο οποίος είναι ένα από τα πέντε πρόσωπα του Ηφαίστου που βρέθηκαν στον Άρη τα προηγούμενα χρόνια. Από το 2007 έως την περσινή σεζόν ο 28χρονος πλέον φόργουορντ αποτελούσε μέλος του Άρη με δύο ενδιάμεσες παύσεις δανεισμού του στον ΟΦΗ και στους Ίκαρους Σερρών, ενώ από το 2014 ήταν ο αρχηγός της ομάδας.

Εκτός από τον Μούρτο,  τα κιτρινόμαυρα φόρεσαν άλλοι δύο παίκτες της ομάδας της Λήμνου. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος έπαιξε στον «Αυτοκράτορα» για μια τετραετία (2002-2006) στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ενώ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο ξεκίνημα της σεζόν 2014-15.

Τα άλλα δύο πρόσωπα του Ηφαίστου με «κιτρινόμαυρο» παρελθόν προέρχονται από τον… πάγκο. Πρόκειται για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, Θανάση Μολυβδά. Ο 48χρονος προπονητής της ομάδας της Λήμνου βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο του Άρη και στο πλευρό του Βαγγέλη Αλεξανδρή τη σεζόν 2011-2012, ενώ ο Μολυβδάς υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη τόσο στο τέλος της περσινής σεζόν, όσο και το 2012-13 και το 2016-17.

Τέλος, ένας ακόμα συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους δύο συλλόγους αφορά τον ιδιοκτήτη και ιδρυτή του Ηφαίστου, Παντελή Μπούμπουρα. Το όνομα του 64χρονου Έλληνα επιχειρηματία είχε εμπλακεί σε επενδυτικά σενάρια με τον ποδοσφαιρικό Άρη τον Μάιο του 2017, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια επίσημη μορφή πρότασης.

To Top