ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι παίκτες ανυπομονούν για ένα κατάμεστο Παλέ κόντρα στο Περιστέρι!

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο την ουκρανική Ντνίπρο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Το μυαλό όλων μέσα στην ομάδα σαφώς και εν μέρει βρίσκεται στον αγώνα πρωταθλήματος με το αήττητο Περιστέρι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι κίτρινοι δεν πρόκειται να κάνουν… αγγαρεία αύριο με τους Ουκρανούς. Θέλουν να παίξουν για την ιστορία της ομάδας, να ολοκληρώσουν την – σαφώς αποτυχημένη – ευρωπαϊκή παρουσία τους με δύο νίκες, χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα παιχνίδια, προκειμένου να βρουν έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό στο πρωτάθλημα.

Η νίκη επί του Κολοσσού αναπτέρωσε το ηθικό όλων μέσα στην ομάδα, τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών, που θέλουν να προσφέρουν στον κόσμο περισσότερες χαρές από εδώ και πέρα.

“Οδηγός” είναι το δεύτερο ημίχρονο στο Βενετόκλειο και η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο παρκέ, παρουσιάζοντας σε πολύ έντονο βαθμό τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Βαγγέλης Αγγέλου να έχει, από τη στιγμή που το ταλέντο και η ποιότητα έχουν συγκεκριμένα περιθώρια βελτίωσης.

Αυτό που είναι δεδομένο ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι είναι η μεγάλη επιθυμία όλων μέσα στην ομάδα, παικτών, προπονητών και διοικούντων να δουν το Παλέ κατάμεστο.

Υπάρχει κίνητρο, διότι ο αντίπαλος είναι αήττητος, υπάρχει καλό μομέντουμ μετά το “διπλό” επί του Κολοσσού, δεν υπάρχει ποδοσφαιρική δράση και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ζήσουν και αυτοί οι παίκτες – άλλωστε αυτός ήταν ο πρώτος λόγος που επέλεξαν Άρη – τι σημαίνει να παίζουν με ένα γεμάτο Παλέ υπέρ τους.

Είναι κάτι που συζητείται έντονα μεταξύ των παικτών, που σαφώς θα ήθελαν να έχουν… προκαλέσει θετικά τον κόσμο νωρίτερα για να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει, αλλά ευελπιστούν και ανυπομονούν να συμβεί αυτό την Κυριακή.

To Top