«Οι παίκτες δείχνουν καρδιά λιονταριού»

Η νίκη επί της Λαμίας ανήκει πλέον στο παρελθόν για τους παίκτες του Άρη, που πλέον έχουν μπροστά τους το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Φοίνικα Σύρου.

Μάλιστα, το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Ρούμελης ήταν το τέταρτο σε σύνολο των πέντε τελευταίων αγώνων, που έχουν δώσει οι «κίτρινοι».

«Η ομάδα απαρτίζεται από καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Δίνουν και την ψυχή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν παρατάνε το παιχνίδι και έτσι έρχονται και τα θετικά  αποτελέσματα», δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη ο συνεργάτης του Σπύρου Φίνου στον πάγκο του Άρη, Αντώνης Παπαδόπουλος.

Επίσης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Σύρου, δήλωσε: «Ο Φοίνικας είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είχε ένα άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στην Κηφισιά. Απέναντί μας θα θελήσει να διαγράψει αυτή την ήττα. Εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα».

Όσο για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα στη συνέχεια των υποχρεώσεών της, ο Αντώνης Παπαδόπουλος, θα πει: «Οι παίκτες μας δείχνουν καρδιά λιονταριού σε όλα τα παιχνίδια και το ίδιο θα συνεχίσουν να κάνουν. Με την προσθήκη και των ξένων παικτών όλοι να είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα δείξει ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο».

To Top