Οι παίκτες ζήτησαν ακρόαση από τη διοίκηση για καθυστερήσεις! Ενοχλημένος ο Μίνιτς γιατί δεν έγινε η προπόνηση κανονικά!

Δεν ήταν ήρεμο το απόγευμα στην σημερινή προπόνηση του Άρη! Οι παίκτες ζήτησαν ακρόαση από την διοίκηση και τον Μίλαν Μίνιτς γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών που είναι χαμηλόμισθοι και δεν έχουν εκχωρήσεις τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο Σέρβος ενοχλήθηκε όταν είδε τους παίκτες με πολιτικά να του λένε ότι πρώτα πρέπει να μιλήσουν με τη διοίκηση. Ο Αρβανίτης δεσμεύθηκε ότι θα πληρωθούν οι παίκτες μέσα στις επόμενες μέρες…

Τι ακριβώς συνέβη; Οι παίκτες που είναι πληρωμένοι καλύτερα επειδή έχουν εκχωρήσεις από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές του Άρη μπήκαν με πολιτικά στο γήπεδο και ζήτησαν ακρόαση από τη διοίκηση γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές (οι περισσότεροι έχουν πάρει 2,5 μήνες).

Ο Μίνιτς έφυγε για τα γραφεία γιατί δεν δέχθηκε να μην δεν γίνει η προπόνηση της ομάδας. Ο Λευτέρης Αρβανίτης άμεσα μίλησε με τους παίκτες και τους ενημέρωσε πως θα γίνουν πληρωμές τις επόμενες ημέρες και θα αναζητηθεί το καλύτερο δυνατό πλάνο πληρωμών.

Οι παίκτες άκουσαν με προσοχή τον πρόεδρο της ΚΑΕ, πείστηκαν και βγήκαν για προπόνηση μετά από κάποια ώρα, όμως η προπόνηση έγινε με τον Σάββα Καμπερίδη, καθώς ο Μίνιτς ήταν ανένδοτος στο να προπονήσει την ομάδα του.

Μένει να φανεί τι θα συμβεί στην διάρκεια της σημερινής ημέρας σε δύο επίπεδα. Αν θα ικανοποιηθούν οι παίκτες από τις πληρωμές που θα γίνουν και τι μέλλει γενέσθαι με τον Μίνιτς, που όντως αντέδρασε υπερβολικά, καθώς ίσως θα ήταν πιο σωστό να κρατήσει ισορροπίες, γιατί βρίσκεται σε μια ομάδα και σε ένα περιβάλλον (ελληνικό πρωτάθλημα) ιδιαίτερα ιδιόρρυθμο λόγω της οικονομικής κρίσης.

 

To Top