ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παίκτες-κλειδιά της Μόλντε…

Επόμενη ευρωπαϊκή αντίπαλος για τον Άρη η Μόλντε με τους Νορβηγούς να διαθέτουν ένα δυνατό σύνολο με τρεις παίχτες να ξεχωρίζουν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μόλντε και Άρης θα μονομαχήσουν για το εισιτήριο προς τα play-off του Europa League με τον πρώτο αγώνα να γίνεται την Πέμπτη στην Νορβηγία και τον επαναληπτικό μια εβδομάδα μετά στη Θεσσαλονίκη.

Η Μόλντε βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή με τον Νιγηριανό αλλά πολιτογραφημένο Νορβηγό Ομοϊουανφό να είναι ο αστέρας της ομάδας. Ο 25χρονος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος του πρωταθλήματος με 10 γκολ σε 16 εμφανίσεις έχοντας σκοράρει και 2 γκολ στην πορεία της Μόλντε στα προκριματικά του Europa League. Συνολικά, έχει 12 γκολ σε μόλις 21 εμφανίσεις με τη Μόλντε, η οποία τον απέκτησε τον Μάρτιο.

Το μυαλό της Μόλντε είναι ο Μάγκνους Έικρεμ. Αγωνίζεται ως “8ρι” και σε 19 συμμετοχές φέτος σε Νορβηγία και Europa League έχει σκοράρει 9 φορές, μοιράζοντας και άλλες τόσες ασίστ.

Βαρόμετρο αποτελεί και ο επιθετικός Λέκε Τζέιμς, ο οποίος έχει σκοράρει ήδη 3 φορές στο φετινό Europa League ενώ έχει πετύχει και 6 γκολ στο πρωτάθλημα, τα περισσότερα ως αλλαγή.

To Top