«Οι παίκτες μας… νιώθουν από Άρης – ΠΑΟΚ» – Μπουσβάρος και Σιδηροηλίας για το εφηβικό (video)

Δημήτρης Μπουσβάρος και Γιάννης Σιδηροηλίας μίλησαν για την εξέλιξη του Φάιναλ Φορ Εφήβων της ΕΚΑΣΘ, που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται την προσεχή Τρίτη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Άρης κέρδισε στην 1η αγωνιστική τον Μαντουλίδη (82-81) και αντιμετωπίζει κατά σειρά τη ΧΑΝΘ (Παρασκευή) και τον ΠΑΟΚ (Τρίτη). Εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Άρη επί του Μαντουλίδη ήταν ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει φαβορί στο Φάιναλ Φορ. Θα κερδίσει αυτός που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα, θα κάνει τα λιγότερα λάθη, εκείνη η ομάδα που έχει περισσότερη καρδιά και το θέλει περισσότερο».

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Μπουσβάρος, ανέφερε για το τουρνουά πως «πολλές φορές παίζει ρόλο η τύχη, τις περισσότερες φορές η προσωπικότητα που βγάζουν οι αθλητές στο γήπεδο».

Στην ερώτηση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Είναι μια ομάδα με περισσότερα κορμιά, παίζει σκληρή άμυνα και για μας είναι άλλο παιχνίδι. Οι παίκτες μας… νιώθουν τι σημαίνει το Άρης – ΠΑΟΚ, το ίδιο και οι αντίπαλοι. Σε αυτή την ηλικία οι παίκτες βγάζουν πολύ συναίσθημα για την ομάδα τους και είναι μια υγιής μορφή του αθλητισμό που τη χαιρόμαστε και την αγαπάμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

To Top