ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι παίκτες που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Μάντζιου στο ΟΑΚΑ και η προσπάθεια των υπολοίπων…

Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους “Ζωσιμάδες” έχει ξεκινήσει από χθες, με τον Άκη Μάντζιο να έχει “λοκάρει” πλέον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς μοναδικός του στόχους είναι το 4ο “τρίποντο” και η παραμονή της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και είναι εξαιρετικά δύσκολο οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (το οποίο ήταν μονόλογος του Άρη) να χάσουν το προβάδισμά τους για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Γιοάν Μπεναλουάν ήρθε μόλις την περασμένη Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη, οπότε συγκριτικά με τους συμπαίκτες του στο κέντρο της άμυνας, δεν είναι ακόμα στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητα. Όλα δείχνουν πως δύσκολα θα χαλάσει η αμυντική τετράδα (Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς), εκτός κι αν υπάρξει αλλαγή στην θέση του γκολκίπερ, με τον Κουέστα να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Κάτσε ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά, όμως Ματίγια και Τζέγκο έκαναν πολύ καλό ματς στο ΟΑΚΑ. Εξάλλου, αν προτιμηθεί κάποιος -αυτή τη χρονική περίοδο- να μπει… ανάμεσα σε αυτό το δίδυμο, θα είναι ο Σάσα.

Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται να αγωνιστεί βασικός από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς έχει περισσότερες προπονήσεις από τον Σίλβα, ενώ πρόλαβε κι έπαιξε και στον συγκεκριμένο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος, στον οποίο “ποντάρουν” πολλά στον Άρη, θα έχει τις ευκαιρίες του άμεσα, ίσως και στο ματς του Σαββάτου αλλά πολύ δύσκολα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Γκάμα και Λόπεθ, με τους Μαντσίνι-Μπερτόγλιο να διεκδικούν μία θέση βασικού.

Ο συναγωνισμός μέσα στην ομάδα έχει αυξηθεί σημαντικά, με τον Άκη Μάντζιο να καλείται να κάνει την καλύτερη διαχείριση που μπορεί, καθώς έχει ένα πλήρες ρόστερ στα χέρια του, με πολλές και ποιοτικές επιλογές.

 

To Top