“Οι παίκτες του Άρη έχουν καταλάβει, δυστυχώς δεν είναι μόνο στο χέρι τους…”

Ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Άρη, Δημήτρης Σίτσας μίλησε στο “Αθλ. Μετρόπολις” για τον στόχο της ανόδου, αλλά και τις αλλαγές που παρατηρεί στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη.

“Πρέπει ο Άρης να κάνει το απόλυτο και το κακό είναι ότι δεν εξαρτάται από αυτόν.Πρέπει να περιμένει ένα στραβοπάτημα. Και συγκεκριμένα από τον Πανσερραϊκό που είναι τέσσερις πόντους μπροστά”.

“Ο Άρης πρέπει να κάνει το αυτονόητο. Να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Και νομίζω ότι θα το κάνει γιατί και οι παίκτες το έχουν καταλάβει.Πιστεύω, όμως, ότι μέχρι το παιχνίδι με την Καβάλα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση”, απάντησε ερωτώμενος αρχικά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος για να ολοκληρώσει αναφερόμενος στο αν εντοπίζει βελτίωση στο παιχνίδι της ομάδας:

“Το δείχνουν και τα αποτελέσματα και ο τρόπος παιχνιδιού, Δείχνει ότι ο Άρης μπορεί πλέον να πετύχει το εύκολο γκολ. Όταν το κάνεις από την αρχή του παιχνιδιού τότε είναι πιο εύκολο για να πετύχεις τη νίκη. Τα δύο παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Άρης είναι όλη η χρονιά. Δυστυχώς και πάλι το λέω δεν είναι στο χέρι μας”.

To Top