ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι παίκτες του Άρη που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν

Πέντε είναι οι παίκτες του Άρη που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για τους Διαμαντή Σλαφτσάκη, Στράτο Βουλγαρόπουλο, Γιάννη Σιδηροηλία και Κώστα Βλάσιο με τους δύο τελευταίους να υπογράφουν τη φετινή σεζόν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια. Με τους «κιτρινόμαυρους» δεσμεύεται για την επόμενη σεζόν και ο Βλαντιμίρ Ντραγκίτσεβιτς, με τον ετήσιο μισθό του πάντως να υπερβαίνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, ποσό που θέλει να αποφύγει και σαφώς δεν μπορεί να εξυπηρετήσει με τα τωρινά δεδομένα η ΚΑΕ Άρης.

Με τον Μαυροβούνιο σέντερ υπάρχει όρος buy out και για τις δύο πλευρές στο τέλος του πρώτου χρόνου, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζει πως οι οικονομικές συνθήκες δεν ευνοούν για το συμβόλαιο του δεύτερου έτους. Ο Σάββας Καμπερίδης θέλει τον Ντραγκίτσεβιτς και για τη νέα σεζόν, όμως η παραμονή του θα γίνει μετά από συζήτηση και με τη διοίκηση του Άρη.

Από εκεί και πέρα, επιθυμία του προπονητικού τιμ είναι η παραμονή και των Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Φλιώνη από ελληνικής πλευράς, ενώ από τους ξένους έχει εκφραστεί επίσης η πρόθεση διατήρησης στο ρόστερ των Κεν Μπράουν και Μίλαν Μιλόσεβιτς.

To Top