ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι παίκτες του Άρη στις στατιστικές κατηγορίες της φετινής χρονιάς

Μέσα στους κορυφαίους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος και σε όλες τις κατηγορίες συμμετέχουν ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ντάνιελ Μαντσίνι και Αντρέ Γκρέι κατέχουν θέσεις στις περισσότερες κατηγορίες στατιστικών με βάση τα στοιχεία της Super League.

O Τζαμαϊκανός φορ των κιτρίνων βρίσκεται στην 5η θέση στον πίνακα των σκόρερ φέτος με 6 γκολ στο «σακί» συμπεριλαμβανομένου και αυτού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Άλλος ένας κιτρινόμαυρος  στην λίστα των σκόρερ ο Λουίς Πάλμα με 7 γκολ στις πλάτες του και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με ένα γκολ διαφορά από τον Αντρέ Γκρέι.

Επόμενη κατηγορία οι χαμένες προσπάθειες των παικτών που δεν θα μπορούσε από εκεί να έλειπε κάποιος ποδοσφαιριστής του Άρη ,με την ομάδα να μην κάνει εύκολα γκολ τις ευκαιρίες που έχει, γεγονός που σχολιάστηκε και από τον Άλαν Πάρντιου στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Σ΄ αυτήν την κατηγορία δυο παίκτες του Άρη και πάλι, ο Αντρέ Γκρέι στην τέταρτη θέση με 31 χαμένες ευκαιρίες και προσπάθειες για γκολ. Σε μια θέση πιο κάτω βρίσκεται ο Ντάνιελ Μαντσίνι με 30 τελικές στην εστία αλλά από αυτές δεν βρήκε κάποια δίχτυα.

Ο Αργεντίνος του Άρη Μαντσίνι μπορεί να μην έχει σκοράρει πολλές φορές φέτος αλλά ήταν αυτός που δημιουργούσε και «έδινε τροφή» στους επιθετικούς. Ο Μαντσίνι βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην λίστα με τις ασίστ, έχοντας μοιράσει τέσσερις ασίστ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Αργεντίνος τέταρτος και στα γεμίσματα –μεγάλες μπαλιές με 23 πετυχημένες σε 103 προσπάθειες .

Μάνου Γκαρθία «μαέστρος» στις πάσες βρίσκεται σε έναν ακόμη πίνακα αυτόν με τις περισσότερες εύστοχες πάσες,112 για τον Ισπανό επιθετικό του Άρη χωρίς βέβαια και μια γεμάτη χρονιά.

Στην λίστα των λαθών συμμετέχει και ο Ντανιέλ Μαντσίνι στην Πέμπτη θέση με 77 λάθη,τα περισσότερα στις μεγάλες μπαλιές και στις αλλαγές παιχνιδιού.

Τελευταία κατηγορία που μας δίνει η Super League αφορά τους τερματοφύλακες και τον Χουλιάν Κουέστα ο οποίος επαληθεύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα την φετινή σεζόν έχοντας στο δυναμικό του 42 αποκρούσεις κρατώντας τον Άρη σε υψηλές θέσεις.

Δείτε τα στατιστικά εδώ:

 

 

To Top