ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι “παγίδες” και το… πρέπει για τον Άρη μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

Μόλις πέντε αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος με τον Άρη να έχει αγώνες «παγίδες» αλλά και ένα «πρέπει» νικών, έτσι ώστε να μην μείνει πίσω στην «κούρσα» για την πρώτη τετράδα.

Επόμενος αγώνας για τον Άρη είναι αυτός της Κυριακής, κόντρα στα Γιάννενα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μία αναμέτρηση με έναν βατό αντίπαλο. Ένας σοβαρός Άρης μπορεί να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Επόμενη αναμέτρηση για τους «κιτρινόμαυρους» και πάλι εντός, αυτή τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά φέτος στο πρωτάθλημα ωστόσο άλλαξαν προπονητή και δεν παύουν να έχουν ένα αρκετά ισχυρό ρόστερ που μπορεί να κάνει την «ζημιά» σε κάθε αντίπαλο.

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα κληθεί να ταξιδέψει μέχρι την Μαγνησία όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλο. Καλή η προϊστορία για τον Άρη που θα επιζητήσει μόνο το τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα που δεν δείχνει να είναι το ίδιο ισχυρή με τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, ο πρώτος κύκλος του πρωταθλήματος κλείνει με δύο απαιτητικότατα ματς -ντέρμπι- κόντρα σε Παναθηναϊκό (εντός) και ΑΕΚ (εκτός). Τα πράγματα είναι απλά, όσο κι αν μοιάζουν δύσκολα. Ένας σοβαρός Άρης δεν έχει να φοβηθεί καμία από τις δύο ομάδες. Άλλωστε, το έχει δείξει και στην πράξη πολλές φορές στο παρελθόν. Χρειάζεται ετοιμότητα, αγωνιστική εγρήγορση και τακτική που θα δώσει ισχύ απέναντι στους αντιπάλους.

Ο Άρης χρειάζεται τα θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε να μην χαθεί η έξοδος στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τα περιθώρια στενεύουν όμως η ποιότητα υπάρχει για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, μένοντας στην τροχιά των πρώτων θέσεων.

To Top