ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παθογένειες παραμένουν! Ανεπίτρεπτα λάθη, ευάλωτη άμυνα που δέχεται εύκολα γκολ, εικόνα κατάρρευσης

Ο Άρης έχασε ακόμη ένα παιχνίδι από τα χέρια του, έχοντας καταγράψει ένα απίστευτο αγωνιστικό χαρακίρι. Όπως έκλεισε το 2023, έτσι άνοιξε το 2024 και μάλιστα με χειρότερο τρόπο… 

Ήταν η πιο… άσχημη ήττα μέχρι τώρα για τον Άρη, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Μπήκε με… φόρα στο παιχνίδι, έδειξε έτοιμος για ένα αγωνιστικό πάρτι, παίρνοντας προβάδισμα στο 14′ με 0-2 και μετά “πνίγηκε” σε μια σωρεία από ανεπίτρεπτα λάθη, με μια ευάλωτη άμυνα που δέχεται εύκολα γκολ (πέντε σε δυο αγώνες με Λαμία και Αστέρα) και συνολικά μια εικόνα κατάρρευσης!

Μέσα στις γιορτές, ο Άρης είχε μια δύσκολη περίοδο να διαχειριστεί μετά την “αυτοκτονία” με την Λαμία και αντί να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα, ενόψει των ντέρμπι που έρχονται βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στην αμφισβήτηση και την εσωστρέφεια. Η πιο μεγάλη “ήττα” της ομάδας είναι ότι έδειξε χθες πόσο δύσκολο είναι να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, πληρώνοντας μια σειρά από λάθη που έγιναν από τον περσινό Ιούνιο μέχρι και σήμερα.

Το ρόστερ της ομάδας φέτος, είναι ξεκάθαρα πιο αποδυναμωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό “φωνάζει” σε κάθε αγώνα. Ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος έχει με τη σειρά του σημαντικό μερίδιο στη διαχείριση του χθεσινού αγώνα παραδέχθηκε ότι: “Είναι ένα πολύ κακό διάστημα για την ομάδα. Δείξαμε σαν να μην βγήκαμε καθόλου στο δεύτερο μέρος. Λες και χάναμε με μεγάλο σκορ”.

Χρόνος δεν υπάρχει. Η ομάδα ξεκίνησε μια σειρά δύσκολων αγώνων που παίζει τα πάντα. Την Κυριακή είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί η πρώτη αναμέτρηση του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι μεταγραφές έχουν αργήσει, ήδη θα έπρεπε χθες να υπήρχαν δυο και τρεις ποδοσφαιριστές, όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης στον προπονητή της ομάδας.

Το πώς μπορεί ο Άρης να ενισχυθεί αποτελεσματικά, να αλλάξει νοοτροπία και να βρει ένα αγωνιστικό μονοπάτι που θα τον κάνει ανταγωνιστικό είναι ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσουν διοίκηση και πρωταγωνιστές στην πράξη…

To Top