ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι παλαίμαχοι του Άρη δίπλα στον Κυζερίδη!

Συνεχίζεται η στήριξη από τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο στον Νίκο Κυζερίδη για τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του και στο πλευρό του βρίσκονται και οι παλαίμαχοι του Άρη. 

Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος των παλαιμάχων της ομάδας και ο πρόεδρος του Γιάννης Βένος προσέφεραν δυο φανέλες από την συλλογή τους για δημοπρασία με τα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ της στήριξης του Νίκου Κυζερίδη.

Αναλυτικά από την ανάρτηση του οργανισμού CharityIdols

«Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη και ο πρόεδρος του Γιάννης Βένος, στάθηκαν δίπλα στον Νίκο Κυζερίδη από την πρώτη στιγμή, στηρίζοντας τον στον δύσκολο αγώνα του με την διοργάνωση φιλικού παιχνιδιού υπέρ του αλλά και με άλλους τρόπους. Η στήριξη αυτή συνεχίζεται, με την παραχώρηση προς εμάς δύο σημαντικών φανελών. Της φορεμένης φανέλας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από το Ευρωπαικό παιχνίδι Γκαμπάλα – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-3 και της φορεμένης φανέλας του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος μέσα στην Τουρκία που έληξε 0-0. Και οι δύο φανέλες σε δημοπρασία τώρα στο www.charityidols.gr»

To Top