ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι “παλιές αμαρτίες”, η… πρεμούρα του Οριόλ και η επιτήρηση της ΠΑΕ Άρης από την UEFA για ένα χρόνο

Για μια ακόμη φορά ο Άρης βρίσκει μπροστά του τα γνωστά προβλήματα που δημιουργούν οι “παλιές αμαρτίες” και τα χρέη του παρελθόντος.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Άρης, η UEFA την ενημέρωσε ότι είναι “σε επιτήρηση για ένα χρόνο λόγω της υπόθεσης Οριόλ”.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ υπογραμμίζει ότι: “Ο Οριόλ πήρε ήδη 1.000.000 ευρώ, αλλά επειδή υπήρξε καθυστέρηση 200.000 ευρώ προσέφυγε στην UEFA. Τα χρήματα αυτά αντί να τα πάρει τον Σεπτέμβριο τα πήρε πριν λίγες μέρες”, ενώ συμπληρώνει ότι: “Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έδειξε κατανόηση ότι από τη στιγμή που υπήρχε η περίοδος των lockdown και του Covid-19, προέκυψαν σημαντικές οικονομικές δυσκολίες στους συλλόγους και τελικά επέβαλε επιτήρηση για ένα χρόνο στην ΠΑΕ Άρης”.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ Άρης οφείλει να είναι συνεπής από εδώ και πέρα στους διακανονισμούς με τους ξένους σε ότι αφορά τα παλιά χρέη που “κληρονόμησε” και πληρώνει ακόμη ο Θόδωρος Καρυπίδης και η παρούσα διοίκηση. Και φυσικά αναφερόμαστε στην καταβολή αρκετών εκατομμυρίων (όχι απλά εκατοντάδων χιλιάδων) ευρώ που αφορούν τις χρήσεις τις χρεωκοπημένης ΠΑΕ…

Όπως ξεκαθαρίζει πάντως η ΠΑΕ: “Στην ουσία δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας από την στιγμή που και ο Οριόλ πληρώθηκε, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι πληρώνονται κανονικά”.

To Top